Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 iul 2009 - Anul XIV, nr. 151 (4137)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Moartea lui Michael Jackson, cea mai importantă ştire în 148 de ţări din lume

Ştirea despre moartea lui Michael Jackson a fost cea mai difuzată în presa din întreaga lume, cu excepţia a 12 ţări, printre care China, Rusia, Iran şi provincia canadiană Quebec, potrivit unui studiu al Influence Communication, o agenţie canadiană de monitorizare media, transmite AFP.
În 24 de ore de la decesul artistului, peste 5 milioane de minute din timpii de emisie ai televiziunilor din întreaga lume au fost dedicate acestui subiect. După două zile de la trecerea în nefiinţă a starului american, ziarele din întreaga lume au publicat 120.000 de articole pe această temă.
Potrivit studiului Influence Communication, care a analizat mass - media din 160 de ţări din întreaga lume, doar în 12 ţări, printre care, China, Iran, Rusia, Arabia Saudită, Honduras şi provincia canadiană Quebec, moartea interpretului unor hituri precum "Thriller", "Dangerous" sau "Man in the mirror" nu a fost ştirea zilei.
Cântăreţul american Michael Jackson a murit în noaptea de joi spre vineri, la vârsta de 50 de ani, după ce a suferit un stop cardiac, lăsând în urmă o carieră fabuloasă, marcată, însă, şi de scandaluri şi dezvăluiri despre stilul său de viaţă excentric.
Printre celebrităţile care îl vor conduce pe artist pe ultimul drum se numără Elizabeth Taylor, Paul McCartney, Liza Minnelli, Brooke Shields, Britney Spears, Justin Timberlake, Madonna şi fosta soţie a lui Michael Jackson, Lisa Marie Presley.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Moartea lui Michael Jackson, cea mai importantă ştire în 148 de ţări din lume.
 Vizualizări articol: 580 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Moartea lui Michael Jackson, cea mai importantă ştire în 148 de ţări din lume0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei