Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 iul 2009 - Anul XIV, nr. 151 (4137)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

MTV difuzează, diseară, concertul susţinut de Michael Jackson, în 1992, la Bucureşti

Televiziunea muzicală MTV va difuza astăzi, începând cu ora 21.00, concertul pe care Michael Jackson l-a susţinut la Bucureşti, în 1992, informează postul tv.
După ce, de vineri până duminică, MTV i-a dedicat trei zile regretatului Michael Jackson şi a pus la cale întâlnirea cu fanii artistului, pentru un ultim omagiu în faţa stadionului Lia Manoliu din Capitală, miercuri, începând cu 21.00, MTV va difuza concertul pe care superstarul l-a susţinut la Bucureşti, în 1992.
În dorinţa de a-l comemora pe cel supranumit "regele muzicii pop", MTV va difuza, sub sloganul "M is for Michael", cele 122 de minute de show ce vor putea fi urmărite simultan pe MTV şi pe www.mtv.ro.
Concertul de la Bucureşti, susţinut pe 1 octombrie 1992, a fost considerat unul dintre cele mai tari show-uri din cariera megastarului, iar "Michael Jackson: Live in Bucharest: The Dangerous Tour" este singurul concert live pe DVD al artistului.
Cele trei zile de "M is for Michael" transmise de MTV au fost urmărite cu mare interes de fanii Michael Jackson. De vineri până duminică, pe întreaga zi, MTV a fost lider de audienţă între posturile de televiziune muzicale, înregistrând în rândul publicului din mediul urban, cu vârsta cuprinsă între 15 şi 34 de ani, 0,5 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 3,9 %, în timp ce Kiss TV a înregistrat 0,2 puncte de rating şi 1,4 % cotă de piaţă, U TV - 0,1 puncte de rating şi un share de 1,2 % şi Music Channel - 0,0 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 0,2 %.
Sâmbătă, 27 iunie, timp de 8 ore, în intervalul orar 10.54 – 19.01, când a difuzat "M is for Michael", MTV a fost al doilea cel mai urmărit post de televiziune. La nivelul publicului urban cu vârsta cuprinsă între 15 şi 34 de ani, MTV a obţinut 1,3 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 9,2 %, după Pro TV - 2,1 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 14,8 %.
Pe locul al treilea şi al patrulea, s-au clasat Prima TV, cu 1 punct de rating şi un share de 7,3 % şi Antena 1 - 0,9 puncte de rating şi 6,4 % share.
Cântăreţul american Michael Jackson, care a fost supranumit "Regele pop-ului", a murit în urmă cu cinci zile, la vârsta de 50 de ani, după ce a suferit un stop cardiac, lăsând în urmă o carieră fabuloasă, marcată, însă, şi de scandaluri şi dezvăluiri despre stilul său de viaţă excentric.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului MTV difuzează, diseară, concertul susţinut de Michael Jackson, în 1992, la Bucureşti.
 Vizualizări articol: 1202 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
MTV difuzează, diseară, concertul susţinut de Michael Jackson, în 1992, la Bucureşti5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei