Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 iul 2009 - Anul XIV, nr. 151 (4137)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mama lui Michael Jackson, desemnată administratorul provizoriu al averii starului

Administrarea provizorie a averii lui Michael Jackson, decedat în urmă cu cinci zile, a fost încredinţată mamei acestuia, Katherine Jackson, în urma unei decizii luate, luni, de Curtea Superioară din Los Angeles, informează AFP.
Judecătorul Mitchell L. Beckloff a acceptat cererea depusă de avocatul lui Katherine Jackson, mama starului, în vârstă de 79 de ani.
Curtea urmează să se pronunţe ulterior asupra dreptului de administrare definitivă a bunurilor starului, cerut în instanţă de familia Jackson, printre care se numără celebra fermă Neverland şi drepturile de comercializare a pieselor Beatles. Următoarea şedinţă a curţii din Los Angeles a fost fixată pentru 6 iulie.
În cursul zilei de luni, Katherine Jackson a primit din partea aceluiaşi judecător custodia provizorie a celor trei copii ai starului american: Prince Michael, în vârstă de 12 ani, Paris, în vârstă de 11 ani, şi Prince Michael II, în vârstă de şapte ani.
Michael Jackson a avut cei doi copii mai mari cu cea de-a doua soţie a sa, Deborah Rowe. Cel de-al treilea este născut de o mamă surogat, a cărei identitate nu a fost niciodată dezvăluită.
Eric George, avocatul lui Deborah Rowe, a declarat pentru Los Angeles Times, luni după-amiază, că aceasta încă nu s-a hotărât dacă să ceară custodia copiilor sau să se mulţumească cu actualul ei drept de vizită. Clienta lui va lua o decizie în zilele următoare, a explicat avocatul.
De la moartea tatălui lor, cei trei copii locuiesc alături de bunica lor, pe domeniul familiei Jackson din Encino, o periferie a oraşului Los Angeles.
În prezent, circulă informaţii contradictorii despre existenţa unui testament al lui Michael Jackson. Familia starului a dat asigurări, în documentele prezentate, luni, la Curtea Superioară, că nu există niciun testament şi că singurii moştenitori sunt cei trei copii ai cântăreţului.
Însă, potrivit presei locale, un avocat al lui Michael Jackson ar deţine un testament semnat de celebrul cântăreţ, pe care ar putea să îl prezinte în faţa justiţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mama lui Michael Jackson, desemnată administratorul provizoriu al averii starului.
 Vizualizări articol: 523 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mama lui Michael Jackson, desemnată administratorul provizoriu al averii starului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei