Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 mai 2009 - Anul XIV, nr. 107 (4093)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Amy Winehouse şi-a anulat concertul de la festivalul de jazz de la Santa Lucia

Amy Winehouse a fost obligată să îşi anuleze concertul de la festivalul de jazz din insula St. Lucia, Caraibe, din cauza unor "probleme tehnice", potrivit purtătorului de cuvânt al artistei, citat de BBC News Online.

Aceasta a fost prima scurtă prestaţie în faţa publicului din ultimele luni ale artistei, în vârstă de 25 de ani.

"Circumstanţe care nu au putut fi controlate de nimeni au făcut ca acest show special să nu meargă aşa cum era planificat", a declarat purtătorul de cuvânt al artistei. Acesta a mai precizat că vremea proastă a fost unul din motivele pentru care Amy a fost nevoită să îşi anuleze concertul.

Mulţi dintre fanii cântăreţei, prezenţi la concert, au criticat-o pe Amy Winehouse, fiind de părere că ea îşi iroseşte talentul.

La un anumit moment, pe parcursul scurtei sale prestaţii pe scena festivalului de la St. Lucia, artista a uitat câteva din versurile unei melodii şi s-a scuzat în faţa audienţei, precizând că este "plictisită".

Într-un comunicat dat publicităţii, purtătorul de cuvânt al lui Winehouse a declarat că Amy doreşte să îşi exprime dezamăgirea privind condiţiile meteo nefavorabile care au forţat-o să îşi abandoneze concertul din cadrul festivalului.

"Totul începuse bine, dar din cauza condiţiilor meteo s-au produs mai multe probleme tehnice, culminând cu sistemul de lumini care nu a funcţionat pe parcursul a două melodii. În plus, ploaia a inundat aria tehnică a scenei, ceea ce a cauzat probleme de sunet. Amy este foarte dezamăgită deoarece oamenii au primit-o la St. Lucia cu braţele deschise, însă circumstanţe care nu au putut fi controlate de nimeni au făcut ca acest show special să nu meargă aşa cum era planificat", se mai arată în comunicat.

Recent, surse apropiate ale artistei au declarat că Amy Winehouse, celebră nu doar pentru muzica sa, dar şi pentru problemele legate de droguri şi numeroasele cure de dezintoxicare nereuşite, ar vrea să adopte un copil din insula St. Lucia, unde şi-a petrecut cea mai mare parte a acestui an.

Surse apropiate lui Winehouse susţin că artista e hotărâtă să ofere un cămin unui copil, mai ales după ce a descoperit că soţul său Blake Fielder Civil, de care s-a despărţit, aşteaptă un copil de la o altă femeie, pe care a întâlnit-o într-o clinică de dezintoxicare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amy Winehouse şi-a anulat concertul de la festivalul de jazz de la Santa Lucia.
 Vizualizări articol: 381 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amy Winehouse şi-a anulat concertul de la festivalul de jazz de la Santa Lucia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei