Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 mai 2009 - Anul XIV, nr. 107 (4093)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cu acte false

Manevre penale de peste 140 de miliarde de lei vechi, în pădurea statului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava a anunţat, ieri, prin  Biroul de Presă, că s-a început urmărirea penală faţă de preşedinta Obştii Gemenea, Niculina Mihalea, cea care, susţin anchetatorii, a reuşit, pe baza unor documente falsificate, să înşele autorităţile statului şi să pună mâna pe aproape 600 de hectare de pădure, valoarea prejudiciului fiind, potrivit oamenilor legii, de peste 140 miliarde de lei vechi.

La sfârşitul săptămânii trecute, procurorii au confirmat rezoluţia de începere a urmării penale, Niculina Mihalea fiind pusă sub învinuire pentru uz de fals şi înşelăciune.

„În sarcina învinuitei s-a reţinut că a folosit documentul intitulat <Aşezământul Obştii Composesoratului> pe care l-a falsificat, în scopul inducerii în eroare a instanţei de judecată pentru obţinerea personalităţii juridice pentru asociaţia al cărei preşedinte era, şi pentru inducerea în eroare a Comisiei Judeţene pentru Stabilirea Dreptului de Proprietate Privată asupra Terenurilor Suceava în scopul validării pentru asociaţie a unei suprafeţe de 582,6 ha de pădure din fondul forestier de stat, cauzând un prejudiciu în valoare de 14.053.710,24 lei”, precizează poliţia.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Serviciului de Investigare a Fraudelor şi ai Serviciului de Cercetări Penale din cadrul IPJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Manevre penale de peste 140 de miliarde de lei vechi, în pădurea statului .
 Vizualizări articol: 788 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Manevre penale de peste 140 de miliarde de lei vechi, în pădurea statului5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Re trimis de
(11 mai 2009, 12:22:09
Ma intreb : aceasta presedinta a indus instanta de judecata si comisia judeteana in eroare cu un document fals , document care a produs o consecinta juridica , astfel aceasta obste a intrat in posesia unui teren cu vegetatie forestiera ce nu ia apartinut . Pana aici e ok dar ma intreb , cum oare instanta de judecata sau comisiile locale si judetene ignora actele autentice ale unor obsti ce-si revendica proprietatea cu vegetatie forestiera ? Sunt mai bune actele false ? ma intreb si eu .

Pe un document autentic trebuie sa te judeci si la Strasbourg insa pe un document fals primesti dreptul de proprietate FULGER , la foc automat .

Intradevar traim timpuri in care se fac falsuri la tot pasul dar e strigator la cer pentru cei ce nu pot intra in posesia unei proprietati ce este garantata de lege.

......cazul obstei Arbore ce are fondul cu vegetatie forestiera pe raza orasului Solca , intinderea fiind de 599,42 ha iar pana in prezent inca cauza se judeca si nustiu pan
2.   Re trimis de
(11 mai 2009, 12:25:59
Sa inteleg ca aici sunt interesele statului sa nu cedeze padurea acestei obsti , respectiv ocolul silvic Solca , astia pun bete-n roate .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei