Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 mai 2009 - Anul XIV, nr. 107 (4093)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Determinare

Nechifor: „PSD instituie carantina împotriva gripei portocalii”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Social democraţii vor ca după alegerile europarlamentare din 7 iunie să se legitimeze ca prima forţă politică a ţării. Deputatul PSD de Suceava Cătălin Nechifor, membru al echipei naţionale tehnice de campanie, a declarat că la scrutinul pentru Parlamentul European, PSD şi-a propus să recâştige poziţiile în judeţele în care au pierdut la alegerile precedente, printre care se află şi judeţele Suceava şi Botoşani.

„PSD instituie carantina împotriva gripei portocalii din judeţele Suceava şi Botoşani şi îşi propune să eradicheze focarul democrat-liberal instalat în ultimii ani în această zonă”, a spus Nechifor, care a arătat că, pentru consolidarea PSD ca primă forţă politică a ţării, bătălia electorală importantă se va da şi în nordul ţării unde, la limită, PD-L a câştigat preşedinţia Consiliilor judeţene.

„Suntem răspunzători pentru această situaţie şi cred că activul de partid din Suceava şi Botoşani a conştientizat importanţa confruntării electorale cu adversarul tradiţional, PD-L. Vrem ca Moldova să redevină un fief tradiţional al stângii româneşti care să dea şansă acestei regiuni la o viaţă mai bună”, a precizat parlamentarul social democrat.

Importanţa acestui obiectiv este relevată de faptul că secretarul general al partidului, Valeriu Zgonea, a fost prezent la sfârşitul săptămânii trecute la Suceava şi Botoşani, unde a avut instruiri cu echipele de campanie ale PSD din cele două judeţe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor: „PSD instituie carantina împotriva gripei portocalii”.
 Vizualizări articol: 812 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Nechifor: „PSD instituie carantina împotriva gripei portocalii”1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Romanii, eternii bolnavi trimis de
(11 mai 2009, 15:03:25
Ce sa facem nichiforus, asta e soarta noastra, eterni bolnavi: cand vine gripa portocalie peste noi, cand in ciuma rosie. Dar acum, beleaua e dubla, le avem pe amandoua deodata! Cat despre "activitatea" ta de europarlamentar, un articol interesant aici:

http://www.libertatea.ro/stire
2.   ... trimis de
(11 mai 2009, 15:07:30
/europarlamentari-de-nota-zero
3.   Sau asa trimis de
(11 mai 2009, 16:57:14
Sau puteti da o cautare Google dupa "europarlamentari de nota zero", pentru ca Monitorul cenzureaza, dupa cum e si normal, adresele web din comentarii.

Ideea e ca siteul unde a fost prezentat acest top, p arlorama . eu , a fost inchis pentru ca foarte multi frecatori de menta cu musca pe caciula ( buna ziua, domnu' Nechifor ) au protestat.

Daca mai tin minte bine, tanarul nostru europarlamentaras Nechifor era la coada cozii, respectiv IN ULTIMII 10 cei mai putin activi. E o performanta, era pe locul 912 sau 913 din 921 total. El vorbeste?
4.   Mai barbuta trimis de
(11 mai 2009, 19:36:38
Alesii romani stau prost cu activitatea parlamentara

Realizatorii studiului i-au notat de la zero stele la cinci stele pe toti cei 921 de eurodeputati, sapte dintre reprezentantii nostri primind zero stele (echivalentul notei zero) pentru munca lor din Parlamentul European. Acestia sunt: Titus Corlatean (PSD), Sorin Frunzaverde (PD-L), Iuliu Winkler (UDMR), Roberta Anastase (PD-L), Catalin Ioan Nechifor (PSD), Daciana Sarbu (PSD) si Rovana Plumb (PSD). Pentru activitatea lor in forul eur...

Nu va mai plangeti ca nu vom avea europarlamentari capabili,vin din urma EBA,,BECALI , IOANA BASESCU, MIRCEA BASESCU ,toata floarea cea vestita a tarii

cred ca multi si-ar dori sa fie ca si nechifor ...intre roberta anastase si daciana sarbu...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei