Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 mai 2009 - Anul XIV, nr. 107 (4093)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Eveniment

Marşul poştaşilor suceveni şi-a desemnat câştigătorii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Peste o sută de factori poştali din judeţul Suceava s-au aliniat la startul celei de-a 37-a ediţii a marşului poştaşilor. Evenimentul a avut loc sâmbătă, pe stadionul Areni din Suceava, unde 113 factori poştali din judeţ s-au luat la întrecere, alergând kilometri întregi, fără a ţine cont de căldura care începea să-şi facă simţită prezenţa din ce în ce mai mult.

Adunate la linia de start, cele 39 de doamne din oficiile poştale din judeţ înscrise în competiţie au început cu degajare marşul de trei kilometri, ceea ce înseamnă şapte ture şi jumătate de stadion.

„Noi alergăm zilnic, trei kilometri nu ne obosesc, singura diferenţă e că aici fiecare trage tare ca să-l întreacă pe celălalt”, a declarat una dintre concurentele înscrise la marş.

 

Cea mai tânără poştăriţă a terminat prima marşul

După câteva ture de stadion alergate, oboseala începea să-şi spună cuvântul, iar fiecare pas făcut în plus era tot mai greu. Vârsta şi-a spus cuvântul, iar factorul poştal Rodica Moisa, de 30 de ani, cea mai tânără dintre concurentele aflate în concurs, a ajuns prima la linia de sosire. Rodica Moisa este factor poştal la Oficiul Poştal Rural Mecanizat Câmpulung Moldovenesc. Aceasta a fost urmată de Ionela Cojoc şi Mihaela Tabarcea, ambele angajate ale Oficiului Poştal Rural Mecanizat Suceava.       

Marşul bărbaţilor din oficiile poştale judeţene au adus la linia de start 74 de factori poştali din tot judeţul. Aceştia au trebuit să dea dovadă că rezistă să alerge şapte kilometri, ceea ce însemnă şaptesprezece ture şi jumătate de stadion. O competiţie grea pentru unii dintre factorii intraţi în concurs, dar care a fost dusă până la capăt în cele din urmă.

 

Suceava ar putea găzdui faza naţională a marşului

Radu Bogdan, factor poştal la Ostra, a fost primul care a terminat de alergat cei şapte kilometri, acesta fiind secondat de Costică Ciubotariu de la Oficiul Poştal Rural Mecanizat Suceava.

Dacă în competiţia feminină, cea mai tânără dintre concurente a trecut prima linia de sosire, la competiţia masculină, printre câştigătorii marşului s-a numărat şi cel mai vârstnic dintre concurenţi. Este vorba despre Ion Nicşan, de la Oficiul Suceava, care la cei 58 de ani ai săi a reuşit să termine al treilea marşul de şapte kilometri.

Câştigătorii Competiţiei Profesionale Sportive anuale „Marşul factorilor poştali” au fost răsplătiţi cu premii în bani.

La Marşul factorilor poştali au fost prezenţi Mihai Vatavu, preşedinte – director general al Companiei Naţionale Poşta Română, Radu Mironeanu, şeful Direcţiei Regionale de Poştă Iaşi, Marian Ionescu, directorul Oficiului Judeţean de Poştă Suceava şi liderul de sindicat al factorilor poştali suceveni, Constantin Cioarbă.

Şi în acest an, evenimentul s-a încheiat cu o petrecere la care au fost invitaţi factorii poştali. Distracţia a avut loc la Restaurantul „No Problem” de la Ştrand.

Judeţul Suceava ar putea fi gazda fazei naţionale a marşului factorilor poştali, programată să se desfăşoare la jumătatea lunii viitoare. Directorul general Marius Vatavu a declarat sâmbătă că „Suceava dispune de logistica necesară desfăşurării unei competiţii de o asemenea anvergură, care necesită o organizare laborioasă”, însă a precizat că trebuie să discute această propunere şi cu sindicatele la Bucureşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marşul poştaşilor suceveni şi-a desemnat câştigătorii.
 Vizualizări articol: 2249 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Marşul poştaşilor suceveni şi-a desemnat câştigătorii3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei