Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 mai 2009 - Anul XIV, nr. 106 (4092)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Keanu Reeves va fi noul "Doctor Jekyll"

Actorul american Keanu Reeves va juca într-o adaptare modernă pentru marele ecran a romanului clasic "The Strange Case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde", produsă de studiourile Universal, informează hollywoodreporter.com.

Scenariul acestui proiect cinematografic, intitulat "Jekyll", va fi scris de Justin Haythe, scenaristul filmului "Nonconformiştii/ Revolutionary Road", iar regizorul peliculei va fi cineastul danez Nicolas Winding Refn.

Povestea scrisă de Robert Louis Stevenson despre un doctor care a creat pe cale ştiinţifică un ego malefic a ajuns să fie atât de înrădăcinată în cultura publicului modern, încât sintagma "Jekyll şi Hyde" a devenit o adevărată definiţie a personalităţii multiple. Această poveste a fost adaptată pentru marele ecran de mai multe ori, în diverse forme, printre care se află un film pentru copii ("Jekyll and Heidi") şi chiar o comedie în 1995 ("Doctor Jekyll şi doamna Hyde"). În 2007, postul BBC a difuzat o miniserie inspirată din acest roman, a cărei acţiune se petrece în zilele noastre, prezentând hoinărelile lui Hyde prin Londra.

Producătorii americani au decis să păstreze secretul despre intriga viitorului film "Jekyll".

Nicolas Winding Refn este un regizor danez devenit cunoscut odată cu lansarea în ţara lui natală a trilogiei "Pusher". El a fost coscenaristul şi regizorul filmului biografic independent "Bronson", cu Tom Hardy în rolul principal, a cărui premieră a avut loc la Festivalul de Film de la Sundance din acest an.

Justin Haythe a scris scenariul şi pentru thrillerul "Răpire de persoană/ The Clearing", cu Robert Redford şi Willem Dafoe în rolurile principale. El lucrează în prezent la scenariul pentru remake-ul filmului din 2000 "Voyage to the Bottom of the Sea", produs de studiourile Fox.

Keanu Reeves, născut pe 2 septembrie 1964, s-a consacrat la Hollywood cu personajul Neo din trilogia "Matrix". Alte roluri importante sunt cele din filmele "Dragoste şi moarte în Idaho" (1991), alături de River Phoenix, "Pact cu diavolul" (1997), alături de Al Pacino, precum şi "Speed - Cursa infernală" (1994) şi "Constantin" (2005). În ianuarie 2005, Reeves a fost recompensat cu propria sa stea pe celebrul Walk of Fame de la Hollywood. Cel mai recent film în care a fost văzut este thrillerul SF "Ziua în care Pământul se opri".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Keanu Reeves va fi noul "Doctor Jekyll".
 Vizualizări articol: 360 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Keanu Reeves va fi noul "Doctor Jekyll"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei