Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 mai 2009 - Anul XIV, nr. 106 (4092)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Kate Winslet a dat în judecată publicaţia Daily Mail pentru suma de 169.000 de euro

Kate Winslet, care a câştigat Oscarul pentru rolul din "The Reader / Cititorul", a dat în judecată publicaţia britanică Daily Mail, cerând daune în valoare de 169.000 de euro, pentru un articol care sugerează că ar fi minţit cu privire la regimul său de slăbit, informează BBC News Online.

În plângerea depusă la un tribunal din Londra, actriţa se declară "ofensată şi foarte tulburată" de articolul apărut în publicaţia Daily Mail.

Actriţa în vârstă de 33 de ani susţine că materialul îi afectează negativ atât reputaţia profesională, cât şi pe cea personală şi solicită interzicerea dreptului de republicare al materialului, solicitare refuzată de reprezentanţii publicaţiei.

Articolul controversat avea ca titlu o întrebare depreciativă - "Ar trebui ca Kate Winslet să câştige un Oscar pentru cea mai enervantă actriţă?" - şi conţinea speculaţii referitoare la faptul că actriţa nu a urmat toate exerciţiile fizice necesare pentru a-şi menţine forma fizică necesară rolului.

Articolul comentează un citat dintr-un interviu pe care actriţa l-a acordat revistei Elle, în care mărturisea că nu se duce la gimnastică pentru că nu are timp, dar că face, acasă, 20 de minute de exerciţii pe zi.

În reclamaţia depusă la tribunal, Winslet a declarat că este supărată de modul ofensator în care este scris articolul. În 2007, actriţa a ajuns la o înţelegere cu revista Grazia pentru o sumă care nu a fost făcută publică, după ce publicaţia a speculat că Kate Winslet ar fi mers la o consultaţie la un medic nutriţionist. La momentul respectiv, conducerea editorială a Grazia i-a prezentat scuze actriţei şi a acceptat explicaţia acesteia, potrivit căreia consultul ar fi avut loc în vederea tratării unei afecţiuni la gât.

Anul acesta, Kate Winslet a câştigat mai multe premii pentru interpretare, inclusiv Oscarul pentru cea mai bună actriţă, pentru prestaţia ei din "The Reader / Cititorul".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kate Winslet a dat în judecată publicaţia Daily Mail pentru suma de 169.000 de euro.
 Vizualizări articol: 540 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Kate Winslet a dat în judecată publicaţia Daily Mail pentru suma de 169.000 de euro5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei