Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 mai 2009 - Anul XIV, nr. 106 (4092)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tori Amos, inspirată de criza economică

Cântăreaţa americană Tori Amos a declarat că s-a inspirat din criza financiară pentru a găsi semnificaţia succesului şi a puterii într-o relaţie sentimentală, toate acestea regăsindu-se în versurile cântecelor de pe noul său album - "Abnormally attracted to sin", informează Reuters.

Tori Amos este recunoscută pentru melodiile sale care abordează subiecte delicate, precum abuzurile sexuale sau religia, iar cel de-al zecelea album al artistei, care va fi lansat pe piaţă pe 19 mai, este realizat în acelaşi stil.

Noul album al lui Amos, în vârstă de 45 de ani, abordează subiecte dificile, printre care sinuciderea unei mame sau presiunea exercitată asupra relaţiilor interumane de unele evenimente sociale, precum criza economică.

"Lumea s-a schimbat complet în ultimii doi ani. În lumea pe care o cunoşteam anterior, ne puteam trezi simţindu-ne în siguranţă, însă acum totul pare că s-a întors cu susul în jos", a declarat Tori Amos într-un interviu acordat agenţiei Reuters.

"Albumul pune tot felul de întrebări despre putere, cum anume o definim? Dacă puterea înseamnă bani, atunci avem cu toţii probleme. Şi ce este succesul? De ce anume suntem atraşi?", a mai spus artista.

Amos, care a vândut peste 12 milioane de albume în întreaga lume, este de părere că femeile şi bărbaţii care au fost afectaţi de criza economică îşi fac probleme în legătură cu importanţa rolului lor în relaţia lor cu partenerul.

"Am început să cred că putem redefini ce înseamnă un bărbat sexy şi puternic. Din punctul meu de vedere, este cea mai mare provocare a prezentului. Dacă nu facem acest lucru, multe relaţii se vor destrăma", a mai spus ea.

Cântăreaţa, mama unei fetiţe de opt ani, a mai spus că simte nevoia să exploreze semnificaţia rolului mamelor în perioadele dificile, felul în care ele se adaptează sau nu se adaptează situaţiilor, aşa cum a făcut în cazul melodiei "Maybe California", care spune povestea unei mame singure, care decide să se sinucidă.

"Când mamele nu îşi mai găsesc echilibrul, totul se destramă. Am observat, pe parcursul călătoriilor mele, că mamele ascund foarte bine multe lucruri, dar asta nu înseamnă că uneori nu ajung şi ele la o limită", a mai comentat artista.

Fanii pot găsi pe cel mai recent album al artistei, nu doar cele 17 melodii, ci şi scurte înregistrări video, despre care Tori Amos spune că sunt inspirate din filmele mute. Înregistrările, care vor fi lansate pe un DVD special, au fost realizate în timpul turneului său din 2007. În timpul acestui turneu, Tori Amos a concertat şi la Sala Polivalentă din Bucureşti.

"Cred că fanii au nevoie de ceva mai mult decât un cântec. Dacă vrei să încurajezi oamenii să nu mai fure muzică, trebuie să le dai un motiv să nu mai dorească să fure. Pur şi simplu le oferi ceva mai mult", a mai precizat Amos.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tori Amos, inspirată de criza economică.
 Vizualizări articol: 540 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tori Amos, inspirată de criza economică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei