Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 mai 2009 - Anul XIV, nr. 106 (4092)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Onoare

Suceava ar putea găzdui faza naţională a „Marşului factorilor poştali”

Duminică, 10 Mai 2009 (13:00:38)
Judeţul Suceava ar putea găzdui faza naţională a „Marşului factorilor poştali”, programată să se desfăşoare la mijlocul lunii viitoare. Cel puţin aşa a lăsat să se înţeleagă Marius Vatavu, preşedinte-director general al Companiei Naţionale „Poşta Română”, care sâmbătă s-a aflat pe stadionul Areni, acolo unde s-a consumat faza judeţeană a competiţiei. Vatavu consideră că Suceava dispune de logistica necesară desfăşurării unei competiţii de o asemenea anvergură, care necesită o organizare laborioasă precizând că va discuta propunerea sa cu sindicatele la Bucureşti. La faza judeţeană a „Marşului factorilor poştali” s-au înscris la start 113 persoane, 74 bărbaţi şi 39 de femei. La femei, pe primul loc s-a clasat Rodina Moisa de la Oficiul Poştal Rural Mecanizat Cîmpulung Moldovenesc, care de altfel a fost cea mai tânără şi mai tehnică participantă la marş, având vârsta de 30 de ani. Ea a fost urmată de Ionela Cojoc şi Mihaela Tabarcea, ambele de la Oficiul Poştal Rural Mecanizat Suceava. La bărbaţi, competiţia a fost câştigată de Radu Bogdan de la Ostra. Pe locul secund s-a clasat Costică Ciubotariu de la Oficiul Poştal Rural Mecanizat Suceava 3, el fiind urmat de Ion Nicşan de la Oficiul Suceava. Acesta din urmă a fost cel mai vârstnic şi mai tehnic participant la marş, având 58 de ani. Câştigătorii au primit premii în bani. A 37-a ediţie a „Marşului factorilor poştali” a fost stropită la final din belşug cu şampanie. Poştaşii, în frunte cu şefii lor, Marius Vatavu, Marian Ionescu, şi Radu Mironeanu-şeful Direcţiei Regionale de Poştă Iaşi şi liderul de sindicat Constantin Cioarbă s-au retras la restaurantul „Ştrand”, unde au chefuit pe muzica tarafului maestrului Doru Chitic. De menţionat că prima ediţie a „Marşului factorilor poştali” s-a desfăşurat în anul 1972, la iniţiativa factorilor poştali din Suceava. 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceava ar putea găzdui faza naţională a „Marşului factorilor poştali”.
 Vizualizări articol: 827 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suceava ar putea găzdui faza naţională a „Marşului factorilor poştali”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei