Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 apr 2009 - Anul XIV, nr. 97 (4083)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fotografii intime ale Carlei Bruni-Sarkozy, furate dintr-o locuinţă din Paris

Fotografii şi înregistrări video ale primei doamne a Franţei, fostul top-model Carla Bruni, considerate de presa britanică drept "extrem de intime", au fost furate din locuinţa pariziană a fratelui unui fost iubit de-al ei, la sfârşitul săptămânii trecute, informează thesun.co.uk.

Poliţia franceză se teme că fotografiile cu fostul top-model şi unul dintre iubiţii ei din anii \'90 ar putea fi făcute publice, în contextul în care cuplul prezidenţial francez se află într-o vizită oficială în Spania.

Această colecţie privată de fotografii şi înregistrări video datează din perioada în care Carla Bruni avea o relaţie cu filosoful Raphael Enthoven, tatăl copilului ei.

Hoţii au pătruns în noaptea de sâmbătă spre duminică în apartamentul actorului Julien Enthoven, fratele mai mic al lui Raphael Enthoven, care a fost însărcinat cu păstrarea acestor fotografii intime.

O sursă a declarat: "Hoţii ştiau foarte bine ceea ce căutau, luând doar acele fotografii extrem de intime, o cameră video care conţinea înregistrările cuplului şi numeroase fişiere din computer".

Hoţii au pătruns în locuinţa lui Raphael Enthoven, situată în arondismentul al şaselea al Parisului, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce au spart o fereastră de la sufrageria casei, cu vedere spre curtea din spate a reşedinţei. "Nimeni nu era acasă în acel moment, iar hoţii nu au luat nimic altceva", a adăugat aceeaşi sursă.

Poliţia franceză se teme că aceste fotografii vor fi vândute pentru sute de mii de euro şi că vor fi folosite pentru umilirea fostului top-model şi a soţului ei, preşedintele francez Nicolas Sarkozy.

Printre foştii iubiţi ai Carlei Bruni se numără celebrii muzicieni britanici Mick Jagger şi Eric Clapton, dar şi mai multe personalităţi.

Carla Bruni a locuit în Paris cu tatăl fraţilor Enthoven, filosoful francez Jean-Paul Enthoven, în anii 1990, pe care l-a înşelat cu fiul lui cel mai mare, care era căsătorit.

O serie de fotografii nud ale Carlei Bruni au fost date publicităţii cu puţin timp înainte de vizita de stat pe care cuplul prezidenţial francez a efectuat-o în Marea Britanie, în 2008.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fotografii intime ale Carlei Bruni-Sarkozy, furate dintr-o locuinţă din Paris.
 Vizualizări articol: 975 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fotografii intime ale Carlei Bruni-Sarkozy, furate dintr-o locuinţă din Paris0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei