Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 apr 2009 - Anul XIV, nr. 94 (4080)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Keira Knightley "urăşte" site-urile de socializare

Actriţa britanică Keira Knightley a declarat că nu va fi niciodată prinsă de această adevărată "febră" a celebrităţilor de a se conecta pe site-urile de socializare, informează accesshollywood.com.

Este un fapt deja ştiut că artişti precum Britney Spears, Demi Moore, John Mayer şi Ashton Kutcher adoră să folosească serviciul Twitter, iar vedete precum Lindsay Lohan şi Miley Cyrus îşi actualizează constant profilurile de pe site-ul Facebook.

"Urăsc internetul", a declarat Keira Knightley pentru cotidianul britanic Daily Telegraph.

Actriţa britanică a spus că a fi "legat" de email şi de contul de pe Twitter o face să se simtă mai puţin umană. "Consider că este ceva dezumanizant să îţi consulţi tot timpul emailul sau contul de pe site-urile de socializare, care au devenit în prezent o adevărată modă", a explicat Keira Knightley.

Deşi nu petrece multe ore în faţa monitorului, actriţa britanică a mărturisit că urmăreşte totuşi câteva seriale difuzate pe micul ecran.

Ea a mai spus pentru acelaşi cotidian britanic că este "obsedată" de serialul britanic "Emmerdale" şi de producţia studiourilor Fox, "Prietenie pe muchie de cuţit".

Tânăra actriţă britanică a declarat cu această ocazie că în ciuda carierei ei reuşite de actriţă, nu este deloc tentată să cedeze în faţa capcanei celebrităţii de la Hollywood. "Nu sunt o vedetă. Nu mă duc acasă şi nu ies în oraş cu prietenii spunându-mi că sunt o celebritate. Nu cer să fiu tratată ca o regină", a explicat Keira Knightley. "Mama şi tatăl meu nu ar aprecia acest lucru", a adăugat actriţa britanică.

Următoarele proiecte ale Keirei Knightley sunt filmele "The Beautiful and the Damned" şi remake-ul după musicalul "My Fair Lady", produs de Columbia Pictures.

Keira Knightley, născută pe 26 martie 1985, este una dintre cele mai cunoscute tinere actriţe britanice. Primul rol notabil i-a fost oferit de regizorul George Lucas, care a distribuit-o în "Star Wars Episodul I - Ameninţarea fantomei ", unde "a împărţit" partitura senatorului Amidala cu Natalie Portman. În toamna lui 2002, actriţa a obţinut un rol în "Piraţii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre". Filmul a avut un mare succes de box office şi a stat la baza unei trilogii. În 2006, Keira a primit o nominalizare la Oscar, pentru rolul din "Mândrie şi prejudecată". Tot în 2006, actriţa a fost votată cea mai sexy femeie din lume si a semnat un contract cu Chanel. În 2007, Knightley a jucat împreună cu James McAvoy în filmul "Remuşcare", pelicula primind şase nominalizări la premiile Oscar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Keira Knightley "urăşte" site-urile de socializare.
 Vizualizări articol: 353 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Keira Knightley "urăşte" site-urile de socializare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei