Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 apr 2009 - Anul XIV, nr. 94 (4080)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Anchetă poliţie

Două eleve îl acuză de tentativă de viol pe un angajat al şcolii la care învaţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Două eleve în clasa a X-a la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” din municipiul Fălticeni au reclamat la poliţie că au fost victimele unei tentative de viol, chiar în centrala termică a unităţii de învăţământ.

Bărbatul acuzat este unul dintre fochiştii şcolii, un om de peste 60 de ani, care spune, însă, că totul este o invenţie a adolescentelor şi neagă acuzaţiile ce i se aduc.

Conducerea şcolii, prin vocea directoarei adjuncte Doina Monoranu, nu ştia foarte bine dacă a auzit sau nu despre acest caz, însă a făcut tot posibilul să dea afară reporterii „Monitorului” din perimetrul unităţii de învăţământ.

Din informaţiile noastre, incidentul s-ar fi petrecut în seara zilei de miercuri (22 aprilie a.c.), în jurul orei 19:00.

După ce-au terminat orele, cele două adolescente au rămas să facă curat în clasă, după care s-au dus să ducă gunoiul la tomberon.

În drum, însă, au trecut prin faţa punctului termic al şcolii, moment în care, susţin ele, au fost acostate de unul dintre fochişti, care, mirosind puternic a alcool, le-a tras în încăperea centralei şi a început să le pipăie şi să le facă avansuri sexuale.

Cele două adolescente au povestit că au început să ţipe, moment în care un coleg de-al lor a intrat să vadă ce se întâmplă, iar ele au reuşit să scape.

În încercarea de a afla ce s-a întâmplat cu exactitate la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” şi cum e posibil, în condiţiile în care reclamaţia e adevărată, să se întâmple aşa ceva,  ne-am deplasat la Fălticeni şi am încercat să discutăm cu conducerea şcolii.

 

„Am 39 de ani de când muncesc în şcoala asta şi niciodată nu am avut probleme”

Directoarea adjunctă, Doina Monoranu, ne-a spus iniţial că nu ştie despre ce incident vorbim, pentru că nu a fost informată de poliţie.

Ulterior, însă, ne-a mărturisit că a auzit povestea cu fochistul şi cele două eleve, însă nu şi că acestea din urmă au depus plângere la poliţie.

Încurcându-se în declaraţii şi vizibil deranjată de prezenţa ziariştilor, directoarea adjunctă ne-a explicat că singura din conducerea unităţii care poate vorbi cu noi e directoarea, însă aceasta era plecată la Bucureşti.

În cele din urmă, în timp ce-l căutam pe fochistul incriminat pentru a vedea cum stau lucrurile din punctul acestuia de vedere, directoarea Monoranu ne-a cerut să părăsim perimetrul şcolii.

De bărbatul acuzat de tentativă de viol am reuşit să dăm câteva ore mai târziu, prin intermediul telefonului.

„Am 39 de ani de când muncesc în şcoala asta şi niciodată nu am avut probleme. Eu în ziua aceea am fost la cineva acasă, sunt instalator de meserie, şi când m-am întors la şcoală m-am întâlnit cu băiatul unui coleg de-al meu. L-am chemat să bea un pahar de vin şi, cum era cu cele două fete, au venit împreună. De ce au inventat aşa o poveste, nu pot să-mi dau seama. Chiar vroiam să mă duc în seara asta (n.r.-ieri seară) să vorbesc cu părinţii lor... Nu ştiu dacă au stat 10 minute în centrală acolo... Nu e nimic adevărat”, ne-a mărturisit la telefon bărbatul.

Ce s-a întâmplat cu exactitate în acest caz şi care variantă e adevărată urmează să stabilească poliţiştii fălticeneni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două eleve îl acuză de tentativă de viol pe un angajat al şcolii la care învaţă.
 Vizualizări articol: 780 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.6 din 5 voturi
Două eleve îl acuză de tentativă de viol pe un angajat al şcolii la care învaţă3.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(25 apr 2009, 12:45:27
miroase a curvareala.din ce apare in articol,e greu de crezut ca ala ar viola,poate faza cu pipaitul o mai crezi...ce cautau pitipoancele acolo? nu aveau lectii de pregatit pt a doua zi?
2.   Tineret trimis de
(25 apr 2009, 13:34:19
sunt mama de baiat, imi pare rau sa acuz, dar fetele sunt vinovate....nu cred ca acel tomberton era in interiorul centralei termice. tineretul este f.extravagant, dornic de aventura, de toate prostiile si minunile pamintului, deci patesc ce patesc din cauza comportamentului lor extrem de libertin....
2.1  RE: Tineret trimis de
(25 apr 2009, 14:17:50
daca vezi lucrurile asa e bine,vezi realitatea,dar hai sa extind fondul problemei si la parinti,se fac si ei vinovati in aceeasi masura ca si odraslele.
3.   O cunosteam pe fata trimis de
(26 apr 2009, 11:48:58
baietzasu ala o sa aiba probleme
3.1  RE: O cunosteam pe fata trimis de
(26 apr 2009, 15:39:08
nu te-am inteles SOLKY, la cine te referi ? cine o sa aiba probleme ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei