Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 feb 2009 - Anul XIV, nr. 27 (4013)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Halle Berry îşi doreşte mai mulţi copii

Actriţa americană Halle Berry, deţinătoare a unui premiu Oscar, şi partenerul ei de viaţă, modelul franco-canadian Gabriel Aubry, au declarat recent că intenţionează să îşi mărească familia, informează people.com.

Cuplul are deja o fetiţă, Nahla Ariela, în vârstă de un an, dar "aceasta are nevoie de un frate", a declarat Aubry pentru celebra revistă People, luni, cu ocazia Callaway Golf Foundation Challenge, un eveniment caritabil organizat în beneficiul Entertainment Industry Foundation.

"Nu am cunoscut niciodată pe cineva care să aibă un singur copil şi am trăit întotdeauna înconjurat de familii numeroase", a adăugat Aubry, care provine dintr-o familie cu opt copii. "Eu cred în familiile mari", a adăugat Aubry.

Întrebat ce crede Berry, în vârstă de 42 de ani, despre planurile de mărire a familiei, Aubry a mărturisit că partenera lui "este perfect de acord cu acest lucru".

Fetiţa cuplului, Nahla Ariela, va împlini un an pe 1 martie. Aubry a mărturisit că fiica lui a început să meargă, să vorbească şi chiar să vorbească o limbă străină.

"Nu ştiu care a fost primul ei cuvânt, dar probabil că a fost «dada»", a declarat Aubry. "Nu a spus «tată», ci «papa», echivalentul francez al cuvântului", a declarat Aubry, care, pentru a nu răni sentimentele nimănui, a adăugat: "Să zicem că a spus, totuşi, «mama»".

Gabriel Aubry s-a născut pe 4 ianuarie 1976, în metropola canadiană Montreal. A fost model pentru Calvin Klein şi Versace, dar în ultimii ani a prezentat exclusiv colecţiile Hugo Boss şi Massimo Dutti.

Aubry şi Halle Berry, starul din "Catwoman", au o relaţie de doi ani.

Berry a fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice şi cu cântăreţul Eric Benet, dar ambele mariaje au fost calificate de actriţă drept nişte eşecuri.

Deşi nu intenţionează să se căsătorească cu tatăl copilului ei, actriţa, câştigătoare a unui premiu Oscar pentru rolul din "Puterea dragostei", a declarat că ea şi Gabriel au o relaţie extrem de serioasă. "Mă simt mai căsătorită decât am fost pe parcursul celor două mariaje anterioare", a declarat aceasta într-o emisiune a lui Oprah. "El înţelege că relaţia spirituală este mai importantă decât un act şi decât fastul şi circumstanţele şi ceremonia", a adăugat actriţa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Halle Berry îşi doreşte mai mulţi copii.
 Vizualizări articol: 672 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Halle Berry îşi doreşte mai mulţi copii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei