Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 nov 2008 - Anul XIII, nr. 270 (3951)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Angelina Jolie intenţionează să se retragă de la Hollywood

Actriţa Angelina Jolie intenţionează să renunţe treptat la actorie, pentru a petrece mai mult timp alături de familia ei numeroasă, dar a negat speculaţiile apărute în presă potrivit cărora acest pas este definitiv, potrivit unui interviu postat joi pe site-ul BBC, informează Reuters.

"Nu intenţionez să mai joc multă vreme. Acum sunt pregătită pentru a mai juca în câteva proiecte, dar apoi mă voi retrage treptat, pentru a putea să devin o bunică fericită într-o bună zi", a declarat Jolie reporterilor BBC.

Jolie şi partenerul ei, actorul Brad Pitt, formează în prezent un cuplu influent la Hollywood şi au împreună trei copii biologici şi trei copii adoptaţi.

Când a fost întrebată dacă şi-a fixat un termen exact pentru a renunţa la actorie, Jolie, în vârstă de 33 de ani, a declarat că nu promite că se va retrage complet.

Recent, Jolie a apărut în filmul "Schimbul", în regia lui Clint Eastwood. Actriţa a spus că, cel mai probabil, după ce va încheia lucrul la un proiect care va debuta în februarie 2009, îşi va lua o pauză de un an.

"Voi juca probabil într-un singur film pe an, apoi într-un film o dată la trei ani, iar apoi mă voi retrage într-un mod cât mai natural. Îmi place să stau acasă multe zile", a mărturisit Jolie.

Starul, care a câştigat premiul Oscar pentru rolul din filmul "Tinereţe furată" (1999), nu este primul artist care decide să renunţe surprinzător de devreme la o carieră cinematografică. Luna trecută, actorul Joaquin Phoenix, în vârstă de 34 de ani, a declarat că renunţă la actorie pentru a se concentra asupra carierei muzicale.

Sean Penn, în vârstă de 48 de ani, a declarat şi el că va renunţa la cariera de actor peste câţiva ani, dar pentru moment continuă să joace, iar cel mai recent film în care apare este "Milk", care va avea premiera pe 5 decembrie.

Angelina Jolie este, pe lângă o actriţă celebră, şi ambasadoare a Bunăvoinţei din partea ONU. Actriţa a primit trei premii Globul de Aur ("Gia", "George Wallace", "Tinereţe furată"), un premiu al Sindicatului Actorilor de Film ("Tinereţe furată"), un premiu Oscar ("Tinereţe furată") şi două nominalizări la Emmy ("Gia" şi "George Wallace").

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angelina Jolie intenţionează să se retragă de la Hollywood.
 Vizualizări articol: 356 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Angelina Jolie intenţionează să se retragă de la Hollywood5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei