Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 aug 2008 - Anul XIII, nr. 184 (3865)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Măruţă şi Andra spun "Da" la starea civilă, pe 10 august

Cătălin Măruţă, prezentatorul emisiunii "Happy Hour" de la Pro TV, şi iubita lui, Andra, vor avea cununia civilă pe 10 august, se arată într-un comunicat.

"Voi ieşi din rândul burlacilor pe 10 august, pe la ora 14.00", a declarat Cătălin Măruţă, emoţionat. "Felicitările celor care s-au căsătorit deja şi compătimirile celor care sunt încă celibatari vor avea loc la Primăria sectorului 3", a mai adăugat vedeta Pro TV.

Cei doi îndrăgostiţi vor fi însoţiţi la cununia civilă de familie şi prieteni, dar şi de naşi, Dana şi Cornel Ciocan. "Sunt cei mai buni prieteni ai noştri, nişte oameni cum puţini sunt pe lumea asta. Cornel spune că de-abia aşteaptă să m-audă spunându-i «săru’mâna, naşule!». Ba, mai mult, părerea lui este că ar trebui să facem şi o repetiţie generală", a spus, amuzat, Cătălin.

Măruţă şi Andra aşteaptă cu nerăbdare acest moment, mai ales că cererea în căsătorie a avut loc anul trecut, în perioada sărbătorilor de iarnă, chiar acasă la părinţii Andrei. "Am ales perioada Crăciunului pentru că este momentul anului cel mai încărcat de bucurie", a mărturisit prezentatorul emisiunii "Happy Hour".

Întrebat cum s-a petrecut totul, Măruţă a afirmat că "nu putea fi decât o clipă emoţionantă". "Oricât de mult s-ar fi aşteptat toţi la acest moment, evenimentul rămâne unic şi tulburător pentru părinţi. La rândul nostru, n-am fost scutiţi de emoţii. Una e să glumeşti cu însurătoarea şi alta e să vorbeşti serios, în faţa părinţilor".

După cununia civilă, Andra şi Măruţă se întorc la pregătirile pentru nunta care va avea loc pe 23 august, la Târgu Jiu, oraşul natal al vedetei Pro TV.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Măruţă şi Andra spun "Da" la starea civilă, pe 10 august.
 Vizualizări articol: 1093 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Măruţă şi Andra spun "Da" la starea civilă, pe 10 august0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei