Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 iul 2008 - Anul XIII, nr. 155 (3836)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Amy Winehouse, sub "arest la domiciliu"

Amy Winehouse a mărturisit, într-un interviu pentru revista Rolling Stone, că a luat droguri în timp ce se trata pentru dependenţa de heroină, motiv pentru care şefii casei sale de discuri au pus-o sub "arest la domiciliu", informează mirror.co.uk.

Aceasta este ultima dintr-o lungă serie de măsuri pe care anturajul lui Amy Winehouse le-a luat pentru ca artista britanică să scape de viciile sale şi să se întoarcă pe scena muzicală.

Amy a recunoscut: "Nu am urmat niciodată un tratament de dezintoxicare - adică, nu l-am urmat niciodată cum trebuie. Sunt tânără, sunt îndrăgostită şi câteodată fac pe nebuna". "Dar niciodată nu mi-am spus: «Amy, adună-te»", a mai spus cântăreaţa.

"Să fiu sinceră, soţul meu e plecat, mă plictisesc, sunt tânără. Am simţit că nu mai am pentru ce trăi. Am trecut printr-un moment greu", a mai spus cântăreaţa.

La câteva zile de la două spectacole haotice - concertul susţinut la aniversarea lui Nelson Mandela şi cel de la Festivalul de la Glastonbury - Winehouse pare la fel de tulburată ca întotdeauna.

Amy Winehouse a fost spitalizată în urmă cu două săptămâni, la Londra, după ce i s-a făcut rău pe când se afla în locuinţa sa. Ulterior, artista a fost diagnosticată cu emfizem pulmonar în stadiu incipient, plămânii săi suferind din cauza abuzului de droguri şi tutun.

 

Monitorizată non-stop

Artista s-a externat, spunând că se simte mai bine, însă şefii casei sale de discuri nu sunt de acord cu acest lucru.

Iar în urma interviului exploziv pentru publicaţia Rolling Stone, şefii săi au reacţionat dur.

"Amy Winehouse este, la propriu, sub arest la domiciliu. Este monitorizată non stop pentru a ne asigura că se comportă cum trebuie şi că se ţine departe de droguri", au adăugat aceştia.

"Există, de asemenea, un gardian plasat în faţa casei pentru a împiedica accesul oricărei persoane nedorite", au adăugat aceştia.

Winehouse, în vârstă de 24 de ani, a câştigat cele mai importante cinci distincţii la ediţia din 2008 a premiilor Grammy, pentru cea mai bună înregistrare şi cel mai bun cântec - "Rehab" -, revelaţia anului, cea mai bună artistă pop solo şi cel mai bun album pop - "Back to Black", cu care a devenit celebră la nivel internaţional. De asemenea, cântăreaţa a primit trei premii Ivor Novello, care recompensează excelenţa în compoziţia muzicală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amy Winehouse, sub "arest la domiciliu".
 Vizualizări articol: 385 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amy Winehouse, sub "arest la domiciliu"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei