Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 iul 2008 - Anul XIII, nr. 155 (3836)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Soluţii

Serviciul de permise şi înmatriculări, la Iulius Mall

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Serviciul de permise şi înmatriculare a vehiculelor ar putea funcţiona în incinta viitorului Iulius Mall, care se va deschide în Suceava în cursul lunii septembrie a acestui an.

Prefectul judeţului Suceava, Alexandru Băişanu, a precizat că această soluţie ar putea fi folosită în situaţia în care Ministerul Internelor şi Reformei Administrative (MIRA) nu va aloca fondurile necesare pentru achiziţionarea sau construirea unui nou sediu pentru acest serviciu.

El a arătat că în momentul de faţă Serviciul de permise şi înmatriculări îşi desfăşoară activitatea în condiţii improprii, funcţionând în incinta a două foste garaje.

„Am solicitat fonduri pentru un nou sediu al acestei instituţii având în vedere că actualul spaţiu nu oferă condiţiile necesare pentru desfăşurarea activităţii în bune condiţii. Dacă ministerul nu va aloca aceşti bani, vrem să mutăm sediul serviciului de permise în incinta viitorului Iulius Mall”, a declarat Alexandru Băişanu.

 

Iulius Mall nu va percepe chirie pentru spaţiile oferite

Prefectul a spus că a avut deja discuţii cu reprezentantul Iulius Mall Suceava, Iulian Dascălu, care a fost de acord să pună la dispoziţie un spaţiu în care ar urma să funcţioneze Serviciul de permise şi înmatriculări. Mai mult, conducerea Iulius Mall a acceptat ca acest serviciu să nu plătească chirie pentru spaţiile pe care le vor folosi, singurele cheltuieli urmând a fi cele legate de plata utilităţilor. Alexandru Băişanu a arătat că mutarea Serviciului de permise şi înmatriculări în incinta Iulius Mall ar rezolva atât problema spaţiului, cât şi cea a locurilor de parcare.

„În multe din ţările Uniunii Europene, în astfel de centre comerciale funcţionează servicii publice, motiv pentru care considerăm că această soluţie poate fi aplicată şi în Suceava. Salut iniţiativa sectorului privat de a sprijini administraţia publică locală, şi sunt convins că vom reuşi să oferim cele mai bune condiţii atât angajaţilor Serviciu de permise, cât şi sutelor de persoane care vin zilnic la această instituţie”, a subliniat prefectul de Suceava.

Băişanu a adăugat că această soluţie va fi prezentată şi MIRA, spre a fi aprobată, dar şi opiniei publice pentru a fi supusă dezbaterii publice. Prefectul a arătat că Suceava nu ar fi primul judeţ din ţară în care s-ar aplica o astfel de soluţie, având în vedere că Serviciul de permise din Timişoara funcţionează tot în incinta unui mall.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Serviciul de permise şi înmatriculări, la Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 1229 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Serviciul de permise şi înmatriculări, la Iulius Mall5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pe bune sau sunteti tampiti ? trimis de
( 4 iul 2008, 12:27:36
atunci cand vii cu ditamai colosul in sucevica , linge-i in fund pe cei din autoritatile locale ca sa ai unda verde la facut orice ... ORICE !!! testat de toti cei care au avut aceeasi initiativa
1.1  RE: Pe bune sau sunteti tampiti ? trimis de
( 4 iul 2008, 15:07:04
esti frustrat! spala-mi te rog parbrizul sa te descarcihappy
2.   Are dreptate trimis de
( 4 iul 2008, 12:33:42
Foarte bine domnule Baisanu....asa se face si in tarile civilizate....aceste instiituti de interes public major se amplaseaza in zone in care sunt astfel de centre comerciale pentru a se putea descongestiona traficul din zonele centrale si pentru ca cei care apeleaza la astfel de servicii sa aiba condiiti adecvate pt a le folosi..(parcare etc)...Ex. Politia Municipiului Suceava cu Kaufland...
3.   ... trimis de
( 4 iul 2008, 17:16:45
Nu-mi vine sa cred. Ceva incepe sa se miste si in Suceava. Dar pana la fapte... deocamdata sunt doar vorbe.
4.   Foarte bine trimis de
( 4 iul 2008, 17:19:02
solutia fiind adoptata si de Timisoara de atita timp si functioneaza fara probleme,nu vad de ce Suceava nu ar putea adopta asa ceva,fiind vorba de aceeasi firma.vedti cum arata si mall-ul din Iasi si tineti cont ca investitia este si mai mare la Suceava.judetul Suceava merita asa ceva,sa intre odata si la acest capitol in Europa.
5.   Incredibil trimis de
( 4 iul 2008, 17:22:46
Daca dl.prefect reuseste acest lucru intr-un interval atit de scurt de timp,atunci toti detractorii sai vor trebui sa taca.Pina la urma faptele vorbesc...Succes!
6.   Ptr.Lingai trimis de
( 4 iul 2008, 17:26:51
esti un mic frustrat!ar trebui sa te gindesti ca oamenii acestia vor sa faca ceva,moca,pentru oamenii acestui judet...tu daca nu esti in stare sa ajuti cu ceva,decit sa colportezi imbecilitati,ascunde-te in continuare dupa monitor si ia un blow-job
7.   Bravo trimis de
( 4 iul 2008, 18:15:11
felicitari.

efectul este benefic pentru cetatean, indiferent de ce se afla in spatele acestei hotariri.

bravo domnule baisanu.

un sincer respect
8.   Ce gluma!!!! trimis de
( 4 iul 2008, 18:26:50
normal ca le da gratis cazare!oamenii care vin si stau la coada merg si fac cumparaturi pina le vin rindul!asta e afacerea
9.   Pentru bafta trimis de
( 4 iul 2008, 21:03:30
In sfarsit cineva care nu bate campii. Voi cei care scie-ti tot felul de bazaconii, nu va ganditi ce aglomeratie de oameni o sa fie acolo si implicit si vanzari. cei care nu vad asa lucrurile sa nu se oboseasca sa raspunda. si mai era ceva, se pun bine si cu autoritatile statului - eu nu cred ca totul e oferit gratis, tre4buie sa profite si de aici cu ceva
9.1  RE: Pentru bafta trimis de
( 4 iul 2008, 23:20:23
Atunci le dau eu subsolul blocului meu pe o chirie "modica". La gandirea ta e mai bine sa mergi intr/o cocina unde daca te trece vre/o nevoie sa faci pe tine decat intr/un loc care dispune de dotari cel putin decente si suficiente crashme pentru ca tu sa/ti inneci amarul.

Unde au acum sediu nu e aglomeratie? Daca vrei sa iti schimbi permisul nu te obliga nimeni sa faci cumparaturi...

Esti atat de rudimentar in gandire incat ar trebui sa te expui la muzeu.

Sanatatea si multa multa multa lecitina... desi nu iti va afecta IQ/ul.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei