Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 iul 2008 - Anul XIII, nr. 155 (3836)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dică: Goian şi Ghionea ar trebui să plece

Vineri, 4 Iulie 2008 (19:17:49)

Fotbalistul Nicolae Dică a declarat, vineri, la revenirea din Italia, unde a semnat un contract de joc cu formaţia antrenorului italian Walter Zenga, Catania, că fundaşii Dorin Goian şi Sorin Ghionea îşi doresc o nouă provocare în străinătate şi ar trebui să plece de la Steaua.
  "Goian, Ghionea au jucat patru ani la Steaua, probabil îşi doresc şi ei o nouă provocare şi ar trebui să plece, dar vom vedea ce se va întâmpla", a spus Dică.

Nicolae Dică s-a arătat bucuros de primirea făcută de suporterii formaţiei italiene. "Walter m-a dorit foarte mult şi are încredere în mine. Îmi doresc să facem performanţe împreună cu Catania. Mă bucur că suporterii m-au primit cu căldură la Catania. Ştiam că suporterii de acolo iubesc foarte mult echipa şi mă bucur că m-au primit aşa de bine. Nu mă aşteptam să vină atâta lume la stadion să mă vadă. Nu pot spune după două zile la Catania dacă suporterii de acolo sunt mai călduroşi decât cei ai Stelei", a completat Dică.

Fostul fotbalist al echipei Steaua consideră că decizia CAF în cazul "valiza" este corectă. "E corect aşa, mă bucur că i s-a ridicat suspendarea Stelei, lui Petre Marin. El nu merita acest lucru acum la finalul carierei", a subliniat Dică, acesta nedorind să discute despre faptul că impresarul său, Ana Maria Prodan, îi solicită daune de 500.000 de euro pentru că a semnat cu formaţia italiană fiind reprezentat de Victor şi Ioan Becali.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dică: Goian şi Ghionea ar trebui să plece .
 Vizualizări articol: 580 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dică: Goian şi Ghionea ar trebui să plece0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei