Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 iul 2008 - Anul XIII, nr. 155 (3836)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Bad Boys Blue şi No Mercy la Zilele Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Formaţiile de muzică pop Bad Boys Blue şi No Mercy sunt cap de afiş la ediţia din acest al „Zilelor Humorului”, eveniment care se va desfăşura în perioada 10 – 13 iulie a.c. în oraşul Gura Humorului. Prezenţa unor vedete de talie internaţională a devenit astfel o obişnuinţă în cadrul acestor manifestări, care şi anul acesta aduc în faţa humorenilor artişti de valoare, spectacole interactive, concursuri şi expoziţii.

Astfel se face că pe parcursul celor patru zile, Primăria Gura Humorului a pregătit pentru locuitorii acestui oraş, dar şi pentru turişti, un program de manifestări extrem de complex, care va cuprinde spectacole de muzică pop, folclorice, expoziţii cu obiceiuri şi tradiţii din Bucovina, competiţii sportive, spectacole pentru copii şi ateliere de grafică satirică.

Evenimentele cele mai importante sunt programate a se desfăşura în cursul zilelor de vineri, sâmbătă şi duminică, 11, 12 şi respectiv 13 iulie a.c., când pe scena amplasată în centrul oraşului Gura Humorului vor avea loc concerte ale unora dintre cei mai cunoscuţi artişti din România şi din străinătate.

 

Artişti pe scena din Gura Humorului

Concertele vor debuta vineri, la ora 20:00, cu formaţia locală Axiome, care de altfel va susţine spectacole în fiecare seară, până la închiderea „Zilelor Humorului”. Tot vineri seara, pe scenă va urca Smiley (existând varianta ca în locul acestuia să fie prezentă formaţia Talisman), acesta fiind urmat de artistul internaţional Francesco Napoli, unul dintre cei mai cunoscuţi interpreţi de muzică pop din anii ’80.

Sâmbătă, începând de la ora 20:40, pe scena din Piaţa Republicii vor urca Lavinia şi formaţia Proconsul, seara urmând a se încheia cu concertul formaţiei de muzică pop No Mercy, devenită celebră pe plan internaţional în anii ’90.

„Veteranii” de la Bad Boys Blue vor concerta duminică, 13 iulie a.c., spectacolul acestora, programat la ora 21:30, fiind deschis de un concert al cântăreţului de muzică latino Pepe. De remarcat că spectacolele organizate în centrului oraşului Gura Humorului vor fi prezentate de vedeta radio, membru al grupului Divertis, Daniel Buzdugan.

Trebuie spus că nu au fost uitaţi nici iubitorii muzicii populare, pentru care duminică 13 iulie a.c., începând cu ora 14:00, va fi organizat un spectacol susţinut de Nicolae Furdui Iancu, Laura Lavric, Viorica Macovei şi Alexandru Brădăţan.

 

Concursuri gastronomice

Primarul din Gura Humorului, Marius Ursaciuc, ne-a declarat că pe lângă aceste evenimente, pe parcursul „Zilelor Humorului” vor fi organizate şi manifestări intrate deja în tradiţie, precum Festivalul „Umor la Gura Humorului”, Festivalul naţional de interpretare vocală şi instrumentală „Doină, doină... cântec dulce”.

În acelaşi timp, în parcul central din Gura Humorului vor fi prezentate obiceiuri şi tradiţii din Bucovina, organizatorii pregătind şi concursuri de artă culinară, respectiv concursul de viteză la împletit sarmale sau „cel mai bun borş”.

„Sperăm ca şi cea de-a treia ediţie a Zilelor Humorului să fie o sărbătoare care să rămână în sufletul celor care vor participa, pentru că ne-am străduit ca şi anul acesta să organizăm un eveniment de calitate, cu artişti şi manifestări de excepţie”, a declarat Marius Ursaciuc. În anii anteriori, la Gura Humorului au fost prezente formaţii internaţionale precum Rednex sau Boney M.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bad Boys Blue şi No Mercy la Zilele Humorului.
 Vizualizări articol: 767 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Bad Boys Blue şi No Mercy la Zilele Humorului4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   E bun trimis de
( 4 iul 2008, 11:17:52
macar nu toate orasele au primar la fel de tarani ca al nostrulaughing
1.1  RE: E bun trimis de
( 4 iul 2008, 11:43:29
nobody...de ce am impresia ca tu esti mai taran decat primarul ???
1.2  RE: E bun trimis de
( 4 iul 2008, 13:40:08
daca nu e mai taran ca primaru', atunci sigur e un prostanac
1.3  RE: E bun trimis de
( 4 iul 2008, 15:22:03
cititorule, daca tie ti-au placut invitatii adusi anul acesta sau in ceilalti ani (cand era dezastru prin oras), chiar imi pare rau pentru tine... macar de ar face strazile calumea
1.4  RE: E bun trimis de
( 4 iul 2008, 18:53:05
Bre !!! tu chiar esti un nimeni in materie de gramatica...Cuma adica "nu toate orasele au primar la fel de tarani(!!!) ca al nostru ? Pai ori scrii primari ori scrii taran.
2.   Tzugulan trimis de
( 4 iul 2008, 12:20:40
Diferenta mare intre Tzugulanul de la Suceava si Primarul de la Gura Humorului. Cu timpul lumea o sa-si dea seama.
3.   Un exemplu trimis de
( 4 iul 2008, 13:59:33
Bravo humorenilor!!!!! Luati-l i pe boul nostru de primar de la Prelipca.... ohhhhhh pardon de la Suseava si aratati-i cum se face un fest. Cata diferenta.....dar ce sa astepti de la unul care abia si-a curatat balega dintre degetele de la picioare!!!?????
4.   Cel mai TAREEE...!!! trimis de
( 4 iul 2008, 14:04:26
cel mai TAREEEEEEE...e primaru' nostru...MARIUS URSACIUC....!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5.   E tare trimis de
( 4 iul 2008, 14:36:41


PAINE SI CIRC!
6.   Pentru badea Lungu trimis de
( 4 iul 2008, 15:42:25
Si uite asa sucevenii au luat mare teapa. Cum? Va spun eu! Alegand un taranoi la primaria orasului. Un mare semianalfabet, un troglodit care a facut liceul ca vai de mama lui. Acum taranu si-a gasit doi fraieri, i-a facut viceprimari si deacum inainte ii va freca de vai de capul lor. Taranu de la primarie e pus pe golaneli.

Bai gutane de primar. Taranoi vei ramane inca ani buni fiindca asa esti, un mare marlan. Vai de curul sucevenilor, nu stiu ce surprize ii asteapta de la taran.
7.   ... trimis de
( 4 iul 2008, 17:00:11
Cum de Ursaciuc poate sa faca ceva frumos pentru orasul sau, iar Lungu...

O explicatie ar fi mentalitatea inapoiata a primarului de Suceava: daca lui ii place muzica populara, atunci toata lumea trebuie sa asculte aceiasi artisti si aceleasi formatii.

Taran, taran, dar votat de peste 70%

O sa treaca multa vreme cand o sa se destepte si Sucevenii. Pacat pentru ca traim intr-un oras de pensionari si de tarani adusi de la sate la oras. Mare pacat.
7.1  RE: ... trimis de
( 5 iul 2008, 09:20:20
ai dreptate alex.alaturi de primari in suceava sunt 70% taranoi ca si primarul .daca nu se considera tarani atunci sunt prostani.ca ei au pus stampila.

intrebare pt. domnul ursaciuc: de ce nu vreti sa canndidati si la suceava la primarie???
8.   Nu trageti in.....Lungu trimis de
( 4 iul 2008, 17:25:50
.....e suficient sa vizitezi orasul Gura Humorului ca sa-ti dai seama ca la conducere

se afla un om gospodar.Ce sa-i faci....fiecare cu norocul lui.Pacat ca primarul Sucevei nu ia exemplu de la vecinul humorean dar se pare ca ego-ul joaca un mare rol.Pe de alta parte...asta ati ales...asta aveti.
9.   Ce noroc...... trimis de
( 4 iul 2008, 18:06:31
Ce noroc pe mine:))))))))))))))) Ca mi-am ridicat viluta in gura humorului....e un orasel ce va depasi ... suceava

:))))))))))

10.   Felicitari trimis de
( 4 iul 2008, 20:24:19
Venim si noi sucevenii la petrecere. Noroc Bun!
11.   SUNT MINDRA CA SUNT HUMOREANCA trimis de
( 4 iul 2008, 22:46:36
Nu am vazut decit intr-un singur an zilele orasului meu natal , dar trebuie sa recunosc ca am fost mindra ca l-am votat pe domnul Ursaciuc , si regret ca nu am fost si anul asta sa-l votez!Felicitari si sa-ti dea Dumnezeu sanatate !ca la batrinete cind m-oi intoarce acasa sa fie Humorul mai frumos ca niciodata !Eu am sa te votez si data viitoare!
12.   Bla bla bla ...... trimis de
( 5 iul 2008, 10:55:09
am uitat
13.   In atentia domnului primar trimis de
( 5 iul 2008, 17:44:13
Toate bune si frumoase in orasul dvs.,dar nu pricep de ce intr-un oras care a ales peste 80 % primar si consiliu de la PNL,troneaza la vedere un poster cu actualul presedinte al Romaniei(PD-L -ului!) cu sloganul "Humorenii te sustin ! ".Nu ca n-ar avea nevoie de sustinere(dupa cum arata in poza),dar din motivele de mai sus,cred ca-i o insulta la adresa inteligentei simpaticilor humoreni,care au votat cum au votat... P.S. Unde mai pui ca daca i se nazare sa vina si el la mult trimbitatul eveniment si vede cum arata in posterul batut de ploi si vint ,s-ar putea sa mai avem un spectacol in plus,la un program si-asa destul de incarcat !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei