Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 iul 2008 - Anul XIII, nr. 155 (3836)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Supărare

Liberalii îi reproşează lui Flutur că CJ n-a participat la licitaţia pentru gaz metan

Vineri, 4 Iulie 2008 (16:02:05)
Liberalii suceveni îi reproşează preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, că el şi echipa sa nu au fost în stare să găsească soluţii pentru ca societatea Bucovina Ecotermgaz, care administrează proiectul „Suceava- Utilităţi şi mediu la standarde europene”, să participe la licitaţia pentru desemnarea operatorului de gaz în judeţul Suceava. Senatorul PNL de Suceava, Tiberiu Prodan, a declarat, vineri, în conferinţă de presă, că efectul acestei absenţe va fi resimţit atât de Consiliul Judeţean, cât şi de primăriile partenere în proiect deoarece serviciul de operare gaz metan ar fi fost cel care ar fi permis rambursarea împrumutului de peste 80 de milioane de euro, cu care a fost realizat proiectul, iar ulterior ar fi adus un profit substanţial pentru judeţ. ”Distinsul nostru preşedinte al CJ, împreună cu ceilalţi colegi care conduc acum CJ s-au dovedit incapabili să cunoască legile administraţiei locale, să pună un serviciu pe picioare. De ce s-au mai înscris în această competiţie, dacă nu ştiu administraţie şi management? Numai ca să câştige o bătălie politică?”, s-a întrebat retoric Tiberiu Prodan. Senatorul liberal a apreciat că, atunci când ai „o asemenea mină de aur pe mână, nu se poate să-i dai cu piciorul pentru că nu eşti în stare să prezinţi un buget sau să prezinţi o garanţie pentru o licitaţie”. În opinia sa, dacă noua conducere a judeţului va continua în acest fel, în foarte scurt timp se va produce decapitalizarea Consiliului Judeţean, ceea ce ar duce la renunţarea la unele servicii, precum cel de administrare a drumurilor judeţene. La licitaţia organizată joi, 3 iulie, la sediul Ministerului Economiei şi Finanţelor, nu s-a înscris nimeni. Surse liberale susţin că pentru Bucovina Ecotermgaz ar fi fost suficient să participe pentru a câştiga.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalii îi reproşează lui Flutur că CJ n-a participat la licitaţia pentru gaz metan.
 Vizualizări articol: 734 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Liberalii îi reproşează lui Flutur că CJ n-a participat la licitaţia pentru gaz metan3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mincinosul trimis de
( 4 iul 2008, 22:20:12
Mincinosule,tu ce ai negociat cu silvica ca se taie padurile in asa un hal?nu ai un pic de rusine?ai distrus P.N.L.Suceava si ai curaj sa mai vorbesti?mai ai putin nemernicule de spus minciuni si am scapat de asa un specimen de nimic.
2.   Care liberal? trimis de
( 5 iul 2008, 00:10:33
Prodan liberal? El este un comunist hot notoriu. Chiar as vrea sa stiu cati locuitori ai judetului Suceava sunt dispusi sa cumpere gaze naturale la pretul actual, care cu asa guvernare are sanse doar sa creasca. Dar Prodan nu se dezminte. El ramane continuatorul convins al lui Mirza.
3.   Prodan si PNLul, Mirza si baletul trimis de
( 5 iul 2008, 06:00:24
Bestie ordinara de Prodan, ai tradat si ai furat. Tu esti PNL-ist precum Mirza este balerin. Te-a facut Conul Gica Senator de sila si mila, iar acum faci pe dulaul, ai inceput sa maraii. Marsh de aici, zdreanto! Functia pe care o ai tu este a lui Tractoras.

Nesimtitule

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei