Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 mai 2008 - Anul XIII, nr. 121 (3802)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nico şi Vlad - dezamăgiţi de rezultatul obţinut la Eurovision

Nico şi Vlad, care au reprezentat România la Eurovision 2008, unde s-au clasat pe locul 20 din 25, s-au declarat dezamăgiţi de rezultatul obţinut, informează TVR.

"Le mulţumim tuturor celor care au apreciat piesa noastră şi au votat-o. Suntem, desigur, dezamăgiţi de rezultat şi sunt foarte surprins că nu am primit, totuşi, nici măcar un punct de la anumite ţări care ne-au acordat o mare atenţie şi ne-au arătat mult interes", a declarat Vlad, după anunţarea punctajelor. La rândul său, Nico a spus: "Îmi pare rău atât pentru piesa noastră, cât şi pentru alte piese de calitate care au ocupat locuri sub nivelul valorii lor. Ne-am dedicat întru totul acestui proiect şi toate semnalele primite ne încurajau să sperăm la o poziţie mult mai bună. Din păcate, în criteriile de votare cântăresc foarte mult vecinătatea sau alte interese".

Şeful delegaţiei României, realizatorul Ioan Duma, i-a felicitat pe reprezentanţii României pentru evoluţia lor pe scenă, ţinând să sublinieze: "Eu sunt foarte mulţumit de prestaţia artistică a celor doi solişti români şi nu cred că avem ce să ne reproşăm, dar, din păcate, se dovedeşte că Eurovisionul nu este doar un concurs muzical şi că votul nu se face întotdeauna pe criterii artistice. Am sperat să ne clasăm între primii zece şi aveam toate motivele să credem asta, după sondajele făcute înainte de concurs, dar nu consider o tragedie faptul că nu ne-am situat acolo".

 

Votul calităţii.

La rândul său, şi compozitorul piesei, Andrei Tudor, spera la un loc mai bun pentru cântecul "Pe o margine de lume". Însă acesta s-a consolat cu un premiu primit pentru compoziţie - pe durata concursului, toţi compozitorii şi textierii pieselor din competiţie au fost provocaţi să alcătuiască propriile clasamente privind cea mai bună piesă, România ieşind câştigătoare. "Sunt foarte fericit pentru acest premiu, cu atât mai mult cu cât el vine în conjunctura actuală, în care noi credeam în piesa «Pe-o margine de lume» şi speram la un loc cât mai bun. Este o consolare faptul că ştim că acesta a reprezentat un vot al calităţii, şi nu unul geopolitic", a declarat Andrei Tudor după decernarea premiului.

Finala Eurovision Song Contest 2008 s-a încheiat, sâmbătă seara, la Belgrad, cu un loc 20 pentru reprezentanţii României, Nico şi Vlad, din 25.

Câştigător în finala Eurovision, transmisă pentru români în direct de TVR 1 şi TVRi, a fost rusul Dima Bilan, care s-a aflat pe scenă alături de violonistul Edvin Marton şi patinatorul Evgheni Pluşenko. Trio-ul a acumulat, în urma televotului, 272 puncte şi a fost urmat de ucraineanca Ani Lorak, cu un total de 230 de puncte, locul al treilea fiind ocupat de Kalomira, din Grecia, cu 218 puncte. Nico şi Vlad au obţinut 45 de puncte, din care 12 primite de la Moldova şi alte 12 din Spania.

În intervalul orar 22.00 - 1.17, TVR 1 a fost lider de audienţă la nivel naţional, urban şi în rândul publicului comercial, obţinând un rating de 5,9%, (naţional), 8,3 (urban), respectiv 6,3% (public comercial). În minutul de aur, înregistrat la ora 24.37, nu mai puţin de 1.398.000 de persoane au urmărit TVR 1.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nico şi Vlad - dezamăgiţi de rezultatul obţinut la Eurovision.
 Vizualizări articol: 612 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nico şi Vlad - dezamăgiţi de rezultatul obţinut la Eurovision0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei