Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 mai 2008 - Anul XIII, nr. 121 (3802)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Frank Sinatra încă domină topurile muzicale

Frank Sinatra încă mai domină topurile muzicale, albumul "Nothing but the Best", o colecţie remasterizată de hituri clasice ale artistului, debutând pe locul doi în topul Billboard 200, cu vânzări de 99.000 de copii, potrivit Nielsen SoundScan, informează Reuters.

Acest fapt este datorat şi campaniei agresive de marketing şi publicitate care a însoţit lansarea albumului, evenimentul fiind unul dintr-o serie care comemorează zece ani de la moartea lui Sinatra.

Ultima dată când Sinatra a debutat pe o poziţie atât de înaltă în topuri a fost în 1993, cu albumul "Duets", care mai apoi s-a vândut în peste 3,2 milioane de exemplare.

În ultima vreme, numele şi operele lui Sinatra monopolizează media americane. Warner Home Video va relansa o colecţie cu cele 22 de filme ale sale, inclusiv "Ocean's Eleven", "The Man With the Golden Arm" şi "Anchors Aweigh". Turner Classic Movies difuzează în toată luna mai filme şi înregistrări cu Sinatra, în cadrul unui program prezentat de copiii lui - Nancy, Tina şi Frank Jr.

De asemenea, Life Books au lansat o nouă versiune revizuită a cărţii "Remembering Sinatra", intitulată "Life: Remembering Sinatra: 10 Years Later".

 

O viaţă de om.

Francis Albert "Frank" Sinatra (născut pe 12 decembrie 1915 şi decedat pe 14 mai 1998) a fost un faimos cântăreţ şi actor american. Începându-şi cariera muzicală în era swing, alături de Harry James şi Tommy Dorsey, Sinatra a devenit, la mijlocul anilor '40, un artist solo care s-a bucurat de un imens succes. Cariera s-a a stagnat la începutul anilor '50, însă a renăscut în '54, după ce a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor într-un rol secundar. El a semnat un contract cu casa de discuri Capitol Records, lansând mai multe albume bine primite de critici şi de public, precum "In the Wee Small Hours", "Songs for Swingin' Lovers", "Come Fly with Me", "Only the Lonely" şi "Nice 'n' Easy". Sinatra a părăsit Capitol pentru a fonda propria sa casă, Reprise Records, marcând astfel noi succese cu albume ca "Ring-A-Ding-Ding", "Sinatra at the Sands" şi "Francis Albert Sinatra & Antonio Carlos Jobim". El a susţinut turneuri internaţionale şi a fost prieten cu "The Rat Pack" şi cu preşedintele american John F. Kennedy, la începutul anilor '60. Sinatra a împlinit 50 de ani în 1965, înregistrând atunci retrospectiva "September of My Years", a apărut în programul de televiziune (câştigător al unui premiu Emmy) "Frank Sinatra: A Man and His Music" şi a punctat noi hituri - "Strangers in the Night" şi "My Way". Sinatra s-a retras de pe scenă în 1971, dar în 1973 a revenit pentru a înregistra alte câteva noi albume, în 1980 lansând hitul "New York, New York". El a continuat să susţină turnee până cu câţiva ani înainte de moartea sa, în 1998.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Frank Sinatra încă domină topurile muzicale.
 Vizualizări articol: 486 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Frank Sinatra încă domină topurile muzicale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei