Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 mai 2008 - Anul XIII, nr. 112 (3793)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Britney Spears a fost implicată din nou într-un accident de maşină

Seria accidentelor de maşină provocate de Britney Spears a continuat, marţi, cu un incident minor în care a fost implicată cântăreaţa americană, pe un mare bulevard din Los Angeles, informează hollywoodreporter.com.

Cântăreaţa, care conducea un luxos automobil Mercedes SL, a lovit în spate o maşină marca Ford Explorer roşie, potrivit X17 Online.

Niciuna dintre părţi nu a fost rănită în accident.

Starul pop a rămas în maşină după accident, în timp ce garda sa de corp, care călătorea pe locul din dreapta al maşinii, a făcut un schimb de informaţii cu proprietarul maşinii avariate.

După incident, Spears s-a întors la locuinţa sa din The Summit, Los Angeles.

În ultimele 12 luni, cântăreaţa a fost acuzată de mai multe ori de părăsirea locului accidentului şi conducere fără permis.

Comportamentul său a fost, însă, mai discret în ultimele luni, după ce a fost plasată sub curatela tatălui său, pe 1 februarie, măsură care se va menţine până pe 31 iulie. Acest tip de procedură are loc atunci când un tribunal stabileşte că un individ major nu este capabil să se îngrijească singur. Din cauza problemelor personale cu care Spears s-a confruntat în ultimul an, cântăreaţa a fost internată de două ori în decurs de o lună, în ianuarie, în secţia de psihiatrie a spitalului UCLA din Los Angeles.

După plasarea sub curatela tatălui, Spears a pierdut şi dreptul de a-şi vizita cei doi copii, aflaţi în custodia fostului soţ, Kevin Federline. La sfârşitul lunii februarie, decizia a fost reanalizată, aceasta primind permisiunea de a-şi vedea fiii în prezenţa unei terţe persoane. Săptămâna trecută, un judecător i-a acordat cântăreţei dreptul de a-şi vizita mai des copiii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Britney Spears a fost implicată din nou într-un accident de maşină.
 Vizualizări articol: 528 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Britney Spears a fost implicată din nou într-un accident de maşină0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei