Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 apr 2008 - Anul XIII, nr. 92 (3773)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Kate Hudson, matură şi pretenţioasă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Până se hotărăşte dacă va rămâne sau nu cu Owen Wilson, Kate Hudson spune că şi-ar dori să-şi retrăiască adolescenţa. Nu în toate aspectele ei, ci doar când vine vorba de relaţiile amoroase, ea considerând că există momente când ar trebui să uite că a crescut şi să se comporte mai mult ca o puştoaică.

"Simt nevoia să regăsesc adolescenta de 18 ani care eram odată, fata căreia nu îi era teamă să fie mai aventuroasă, mai ales când venea vorba de flirturi sau săruturi", a spus nostalgică actriţa într-un interviu acordat publicaţiei britanice Sunday Times.

"Acum, ajunsă femeia în toată firea, vă mărturisesc sincer că nimic nu mi-ar plăcea mai mult decât să pot merge la o întâlnire cu un bărbat şi să ne petrecem timpul doar sărutându-ne, exact ca-n adolescenţă. Numai că pentru mine lucrurile nu mai sunt aşa uşoare, pentru că am deja un copil", a continuat Kate Hudson.

 

Exigentă.

Actriţa a fost căsătorită cu solistul trupei Black Crowes, Chris Robinson, de care s-a despărţit în anul 2006, dar în timpul mariajului Kate Hudson l-a născut pe Ryder, care acum are deja patru ani. "Acum, orice bărbat aş întâlni, cât de minunat ar fi el, nu va putea trece niciodată înaintea fiului meu pe lista priorităţilor. În plus, devine din ce în ce mai greu să găsesc pe cineva pe placul meu pentru că sunt mai pretenţioasă acum, de când am învăţat să fac diferenţa între bărbaţii adevăraţi şi băieţii deghizaţi în bărbaţi", a concluzionat actriţa.

Până în momentul de faţă, se pare că doar Owen Wilson a trecut testul: cei doi s-au despărţit în primăvară, dar s-au împăcat, iar acum sunt din nou împreună. Kate spune că se simte pregătită să îi aducă lui Ryder încă un frăţior sau o surioară.

Până atunci, însă, actriţa se numără printre cei care îşi fac griji pentru soarta copiilor în lumea toxică în care trăim, motiv pentru care ea s-a alăturat altor colegi de breaslă, precum Keri Russel, Tobey Maguire şi Gwyneth Paltrow, împreună cu care a scris o carte ce conţine sfaturi pentru protejarea copiilor prin protecţia mediului. Cartea se numeşte "Healthy Children, Healthy World", iar informaţiile pe care aceasta le conţine au fost publicate şi pe site-ul non-profit healthchild.org, care are acelaşi scop de a proteja mediul în care cresc copiii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kate Hudson, matură şi pretenţioasă.
 Vizualizări articol: 689 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kate Hudson, matură şi pretenţioasă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei