Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 feb 2008 - Anul XIII, nr. 35 (3716)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Interviu

Angelina Jolie - dezvăluiri de culise

Angelina Jolie a fost recompensată la Festivalul de film de la Santa Barbara cu premiul pentru cel mai bun rol principal feminin, pentru partitura din „Speranţa moare ultima”. Cu această ocazie, actriţa a discutat despre cariera sa şi a dezvăluit pentru publicaţia People câteva amănunte de culise.

Angelina Jolie a mărturisit că are amintiri dragi în legătură cu unica scenă din „Lara Croft – Tomb Raider” în care a jucat alături de tatăl său, Jon Voight, cu care a rupt ulterior relaţiile.

„În mod bizar, scena era despre o fiică şi un tată care nu şi-au petrecut timpul împreună şi aveau o grămadă de întrebări unul pentru celălalt... A fost doza optimă de tratament care ne-a ajutat să vorbim despre anumite lucruri. A fost un moment important”, a spus actriţa.

Când numele fostului soţ şi coleg în filmul „Turnul de control”, actorul Billy Bob Thornton, a fost menţionat, actriţa a spus: „Credeam că era un artist uimitor, şi încă este”.

Înainte de a filma scena tango-ului din „Dl şi dna Smith”, a fost întrebată cine este un dansator mai bun, ea sau Pitt: „Cred că suntem la fel”, a replicat aceasta. „La fel de nu prea buni”, a adăugat Angelina.

În ciuda faptului că a jucat în multe superproducţii cu multă tehnologie de ultimul tip, actriţa nu este foarte pricepută în viaţa reală în acest domeniu: „Brad ştie că nu prea ştiu să deschid un computer".

După ce a vizionat mai multe scene romantice filmate alături de Brad în „Dl şi dna Smith” şi alături de Matt Damon în „Agenţia secretă”, Jolie a spus că se simte ca şi cum „ar fi plecat la o întâlnire cu unul şi s-ar fi întors cu celălat”. Când a fost rugată să aleagă între fostul (Pitt, n.red.) şi actualul (Damon, n.red.) deţinător al titlului de cel mai sexy bărbat în viaţă desemnat de publicaţia People, actriţa a replicat că „îl alege pe primul”.

Atât ea cât şi Pitt au fost iniţial reticenţi la ideea de a juca în „Dl şi dna Smith”, dar „evident că sunt bucuroasă că am făcut-o, mi-a schimbat viaţa”, a spus Jolie.

Întrebată dacă activităţile umanitare sunt mai pasionante decât cariera, actriţa a dat o a treia variantă. „Îmi place să fiu mamă şi cred că asta este marea mea pasiune: să stau cu familia mea”, a spus Jolie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angelina Jolie - dezvăluiri de culise.
 Vizualizări articol: 538 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Angelina Jolie - dezvăluiri de culise0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ruladă cu fructe 8 porţii - 60 minute 500g făină3 ouă100ml ulei250ml lapte25g drojdie3 linguri zahăr2 linguri miereun vârf de cuţit sare500g fructe de sezon sau congelate Se pune făina amestecată cu  sarea într-un castron. ... Citeşte