Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 feb 2008 - Anul XIII, nr. 35 (3716)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Manea: Suntem în tratative cu mai mulţi jucători portughezi

Marţi, 12 Februarie 2008 (18:40:22)


Directorul tehnic al FC Rapid, Nicolae Manea, a declarat, marţi, la Sport.ro, că gruparea giuleşteană negociază transferul unor jucători din campionatul Portugaliei, dar a refuzat să dezvăluie identitatea acestora.
  "Nu sunt mari surprize. Sunt unii jucători cu care suntem în tratative destul de avansate. Sperăm să se rezolve săptămâna care vine şi să întărim lotul pe nişte posturi unde Mircea are nevoie. Se poate să rezolvăm şi ar fi foarte bine, pentru că sunt nişte jucători buni. Sunt jucători care au fost urmăriţi şi sper să reuşim să-i aducem. E vorba de mai mulţi portughezi. Să vedem în ce măsură putem. Ei sunt în plin campionat, transferurile la ei s-au terminat, la noi ar mai putea să vină, pentru că în altă parte nu au cum", a spus Manea.

Maisfutebol a scris, marţi, că atacantul echipei Beira Mar (Liga a II-a portugheză), Vasco Miguel Lopes Matos (27 de ani), este aproape de a semna un contract cu FC Rapid. Matos a mai evoluat la formaţiile Lourinhanense, Sporting Lisabona, Campomaiorense şi Vitoria Setubal.

Potrivit sursei citate, jucătorul portughez şi clubul Rapid sunt aproape de a se pune de acord asupra detaliilor financiare ale transferului. Este de aşteptat ca înţelegerea să fie perfectată până vineri.

Potrivit Maisfutebol, Rapid mai este interesată de Vitor Vinha, fundaş stângă de la Acadamica Coimbra, şi de Joao Paulo, atacant la Uniao Leiria.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Manea: Suntem în tratative cu mai mulţi jucători portughezi .
 Vizualizări articol: 1401 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Manea: Suntem în tratative cu mai mulţi jucători portughezi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ruladă cu fructe 8 porţii - 60 minute 500g făină3 ouă100ml ulei250ml lapte25g drojdie3 linguri zahăr2 linguri miereun vârf de cuţit sare500g fructe de sezon sau congelate Se pune făina amestecată cu  sarea într-un castron. ... Citeşte