Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 ian 2008 - Anul XIII, nr. 6 (3687)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nicole Kidman confirmă că este însărcinată

Actriţa australiană Nicole Kidman este însărcinată şi nu va mai juca în filmul "The Reader", a indicat, ieri, purtătorul său de cuvânt, informează Reuters.

"Nicole Kidman şi Keith Urban au confirmat, astăzi, că aşteaptă un copil", a indicat purtătorul de cuvânt al lui Kidman, Wendy Day. "Cuplul este încântat", a mai spus aceasta, care nu a dat detalii despre cât de înaintată este sarcina.

Kidman, în vârstă de 40 de ani, a mai rămas o dată însărcinată, pe când era căsătorită cu primul ei soţ, actorul Tom Cruise, dar a suferit un avort. Kidman şi Cruise au doi copii adoptaţi, Isabella şi Connor.

Veştile despre sarcina lui Kidman circulă de mai multe săptămâni. Potrivit presei mondene, starul, recompensat cu un premiu Oscar pentru rolul din "Orele" (2002), a spus de Crăciun familiei că este însărcinată. Purtătorul de cuvânt al lui Kidman a indicat că a aflat de sarcină abia marţi. "De ani de zile au tot apărut speculaţii care nu s-au adeverit niciodată, deci nu ştiam dacă de data aceasta este adevărat", a declarat Day.

 

Familie şi carieră.

Kidman s-a căsătorit cu Urban în Sydney, în 2006. Urban, câştigătorul unui premiu Grammy, s-a internat imediat după nuntă într-un centru de dezintoxicare, unde a stat două luni, dar nu a dezvăluit natura tratamentului. El a recunoscut că în trecut a fost dependent de cocaină şi că soţia sa l-a sprijinit mult pe timpul crizei prin care a trecut.

În 2007, Kidman a petrecut mult timp în Australia, filmând pentru superproducţia "Australia", regizată de Baz Luhrmann, unde joacă alături de Hugh Jackman. Nicole interpretează în film rolul unei aristocrate care moşteneşte o fermă de vite, acţiunea având loc înainte de cel de-al doilea război mondial. La începutul anului 2008, actriţa urma să înceapă filmările la drama postbelică "The Reader", în regia lui Stephen Daldry, care a realizat "Orele". Kidman s-a retras însă din acest proiect din cauza sarcinii.

Cel mai recent film al lui Kidman, superproducţia fantezie "Busola de aur", aflată în prezent pe marile ecrane, a fost un succes internaţional, cu încasări de 300 de milioane de dolari până în prezent.

 

Priorităţi.

Kidman este una dintre actriţele de top ale Hollywood-ului, dar a declarat că, în prezent, viaţa sa de familie are prioritate faţă de carieră. Kidman, care spune că-şi alege rolurile "spontan", a avut recent câteva eşecuri de box office - "Neveste perfecte" (2004), "Ce vrăji a mai făcut nevasta mea" (2005) şi "Invazia" (2007).

Actriţa a declarat că salariul mare pe care îl primeşte pentru o superproducţie îi permite să joace şi în filme de artă cu buget redus, precum "Margot at the Wedding", lansat la sfârşitul anului 2007.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nicole Kidman confirmă că este însărcinată.
 Vizualizări articol: 592 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nicole Kidman confirmă că este însărcinată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tocăniţă muntenească 1kg pulpă de viţel100ml ulei3 cepe potrivite2 morcovi mari500g cartofi2 ardei graşi roşii400g roşii în bulion1 lingură pastă de tomate2 foi de dafinun vârf de cuţit nucşoară1 linguriţă rasă cimbru 1 leg. pătrunjel± sare, piper ... Citeşte