Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 49 (8578)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Perspective bune

Deputatul Ioan Balan spune că este pentru prima oară când județul Suceava este pe traseul a două autostrăzi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Ioan Balan este de părere că județul Suceava are perspective reale de dezvoltare în următorii ani, și asta pentru că se află pe traseul a două autostrăzi, dar și pentru că mai sunt în derulare multe alte proiecte de investiții.

”Am primit cu deosebită satisfacție vestea că la nivelul Consiliului tehnico-economic din cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere a fost avizat studiul de fezabilitate pentru tronsonul Pașcani-Suceava din Autostrada Moldovei. Mai mult decât atât, acum avem certitudinea că secțiunea Pașcani-Suceava va începe din nord-vestul municipiului Paşcani și va merge până în estul municipiului Suceava, unde se va conecta cu viitorul drum de mare viteză Suceava-Siret. Așadar, nu mai este nici un dubiu că Autostrada Moldovei va lega Bucureștiul de Punctul de Trecere a Frontierei de stat de la Siret”, a arătat Ioan Balan.

Deputatul sucevean crede că în mare măsură meritul pentru tot ceea ce se petrece este al administrației publice liberale, condusă de Gheorghe Flutur și susținută de parlamentarii PNL.

”De ce astăzi PNL poate, iar în trecut, cu alte administrații, nu s-a putut face mai nimic bun pentru suceveni? De ce ajunsesem să fim arătați cu degetul ca polul sărăciei și subdezvoltării din România? De ce astăzi județul Suceava este pe traseul a două autostrăzi, are drumuri modernizate, spitale la standarde europene și școli tot mai dotate și mai atrăgătoare pentru copii? De ce Suceava a devenit model de administrație județeană? De ce mulți primari PNL sunt dați ca exemplu pentru proiectele lor? De ce tot mai mulți suceveni plecați în străinătate se gândesc să se întoarcă acasă? Este simplu! PNL la Suceava a redat speranța în inimile oamenilor! PNL la Suceava lucrează în interesul comunității! PNL a reușit să aducă în Suceava investiții de miliarde de euro care au îmbunătățit substanțial standardul de viață al oamenilor. Chiar dacă am reușit atâtea pentru suceveni, PNL Suceava are în continuare un amplu pachet de proiecte de dezvoltare pentru județ, pentru că ne dorim ca în Suceava oamenii să trăiască la fel de bine ca în zonele dezvoltate din Uniunea Europeană. Acesta este obiectivul nostru și, împreună cu sucevenii, PNL Suceava își va atinge toate obiectivele”, a concluzionat Ioan Balan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Ioan Balan spune că este pentru prima oară când județul Suceava este pe traseul a două autostrăzi.
 Vizualizări articol: 590 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deputatul Ioan Balan spune că este pentru prima oară când județul Suceava este pe traseul a două autostrăzi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei