Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 49 (8578)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5772 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Comunicat de presă

AUR Mitocu Dragomirnei - dedicat dezvoltării comunei

Echipa AUR Mitocu Dragomirnei transmite un mesaj de unitate și deschidere la colaborare cu toți cetățenii comunei pentru a dezvolta comuna.

”Sunt încântat și onorat să am ocazia de a vă servi și de a contribui la dezvoltarea locului în care m-am născut, a locului de care sunt mândru. Sunt un susținător al valorilor comunității și cred cu tărie în puterea de schimbare pozitivă. Îmi doresc să implic cât mai mult posibil locuitorii comunei în procesul decizional, să ascult vocile cetățenilor și vă asigur că problemele fiecărui locuitor vor fi rezolvate în cel mai corect mod”, a declarat candidatul AUR.

AUR – ”Dedicat dezvoltării comunei” va fi mottoul care ne va călăuzi în tot anul 2024 și în anii care vor veni. Numai prin acțiuni specifice acestui scop putem reuși să scoatem localitatea din subdezvoltare.

"Dragi locuitori ai comunei Mitocu Dragomirnei, vă asigur că voi fi un primar dedicat și implicat în rezolvarea problemelor fiecăruia dintre noi. Voi fi mereu deschis la dialog și voi căuta soluții eficiente pentru problemele cu care se confruntă comunitatea noastră", a declarat Daniel Popovici.

AUR Mitocu Dragomirnei va organiza întâlniri trimestriale cu cetățenii comunei pentru a prezenta o dare de seamă în cadrul căreia se va prezenta activitatea Primăriei în ultimele 3 luni. De asemenea, cetățenii vor putea veni cu propuneri și întrebări de clarificare. Doar prin unitate se pot urni lucrurile în direcția cea bună.

De asemenea, vă anunțăm ca puteţi să vă alăturați echipei noastre. Doar prin unitate putem produce schimbarea care se dorește în comună. Datele noastre de contact sunt tel. 0755 189 216, 0774 433 576, e-mail aurmitoc@gmail.com sau facebook AUR Mitocu Dragomirnei.

”Vă invit să vă alăturați echipei mele pentru un viitor mai bun al acestei comune.

Să avem un viitor de aur pentru comuna Mitocu Dragomirnei”, a conchis Daniel Popovici, candidatul AUR la Primăria Mitocu Dragomirnei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului AUR Mitocu Dragomirnei - dedicat dezvoltării comunei.
 Vizualizări articol: 840 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AUR Mitocu Dragomirnei - dedicat dezvoltării comunei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei