Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 31 (8560)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă... Perioada 8 – 14 februarie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
  • „Căpșuni de zăpadă” de Petro Ionescu, sâmbătă și duminică, pe scena Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava

Spectacolul „Căpșuni de zăpadă” de Petro Ionescu, producție a Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava, va beneficia de două premiere, în zilele de 10 și 11 februarie, la ora 19:00.

Doar câteva bilete mai sunt la vânzare pentru cele două premiere și se pot achiziționa de la casieria teatrului și online, de pe www.blt.ro. Spectacolul se joacă cu publicul pe scenă, foarte aproape de actori, fapt care va intensifica emoţiile şi senzaţiile tuturor participanţilor.

 

  • Expoziția-eveniment „Nicolae Iorga – 150 de ani de la naștere”, la Muzeul de Istorie

 

Piese excepționale din colecția inestimabilă Iorga-Pippidi sunt expuse la Muzeul de Istorie din municipiul Suceava și vor putea fi admirate în perioada februarie-martie. Vernisajul expoziției-eveniment „Nicolae Iorga – 150 de ani de la naștere” a avut loc marți, 6 februarie. Cei care doresc să viziteze expoziția trebuie să știe că un bilet pentru adulți costă 10 lei, pentru pensionari: 5 lei, iar pentru elevi/studenți: 2,5 lei.

  • Expoziția „Vizual - Armonic 2”, la Galeria de Artă USV

 

Artista Claudia Maria Prelipcean a expus peste 60 de lucrări de artă plastică contemporană la Galeria de Artă a Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, Corpul A, etajul I, lucrări ce pot fi admirate până pe 28 februarie. Expoziția de pictură și grafică, intitulată „Vizual - Armonic 2”, cuprinde lucrări realizate de artistă în perioada 2021-2023.

 

  • Expoziția de fotografie „Bucovina, pe dealuri neumblate”, la Casa de Cultură din Vatra Dornei

 

Casa de Cultură „Platon Pardău” din Vatra Dornei găzduiește expoziția de fotografie „Bucovina, pe dealuri neumblate”. La galeria de artă dorneană pot fi admirate, până pe 15 februarie, 34 de lucrări ale fotografilor Nicoleta Andrian, Codrin Anton, Cosmin Bolohan, Alin Calinciuc, Valentin Ciobanu, Robert Cîrdei, Remus Dăneasă, Constantin Galan, Cristian Istrate, Raul Koka, Adrian Mitu, Casian Mitu, David Netedu, Laura Păvăloaia, Lăcrămioara Pânzaru și Marius Vasiliu, toți membri ai Clubului Fotografilor Suceveni, care au surprins cu aparatul foto imagini deosebite din Bucovina.

 

  • Activități pentru copii, la Iulius Mall Suceava

 

La Iulius Mall Suceava, pe tot parcursul lunii februarie, dar și în următoarele luni, copiii sunt așteptați de Creativ&Deco și Teatro Blu, în fiecare sâmbătă, cu jocuri, muzică și dans, spectacole de teatru și ateliere de creație. Universul ludic, ,,echipat” pentru activități creative, îi întâmpină pe copii cu sesiuni distractive, exerciții de imaginație și multă voie bună. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, iar înscrierile se pot face la Centrul Info, în ziua desfășurării atelierelor. Materialele pentru activitățile creative sunt oferite de Iulius Mall, iar cei mici pot lua acasă ceea ce au creat în timpul atelierelor.

 

  • Expoziție de pictură, la Centrul Cultural Bucovina

 

40 de lucrări realizate de artiștii Iosif Csukat și Ovidiu Ambrozie Bortă - BOA pot fi admirate, până pe 29 februarie, la parterul Centrului Cultural Bucovina.

 

  • ”Pe aripi de cântec”, expoziție dedicată compozitorului Ciprian Porumbescu, la Muzeul de Istorie

 

La Muzeul de Istorie este deschisă expoziția de artă plastică „Pe aripi de cântec”, expoziție dedicată compozitorului Ciprian Porumbescu. Au expus 17 membri ai UAPR - Filiala Suceava, invitați din Filiala UAPR București (Marilena Murariu, Mihai Gavril) și Liviu Suhar din Filiala UAPR Iași. 

 

  • Expoziția „Așa cum pământul se iubește cu tălpile”, la Muzeul Arta Lemnului

 

La Muzeul Arta Lemnului (MAL) Câmpulung Moldovenesc puteți vizita, până pe 18 februarie, Expoziția de artă plastică „Așa cum pământul se iubește cu tălpile”, realizată de artista Raluca Nicolaescu.

 

  • „Catharsis”, expoziție deschisă la Galeria Zamca

 

„Catharsis”, o expoziție de pictură semnată de Marina Pișta, deschisă publicului larg până pe 15 februarie, la Galeria de Artă „Zamca” din Suceava.

 

Vineri, 9 februarie

 

  • Seară de Poezie 4, la Palo Santo Shop, Bar & Coffee Hub

 

Poetul și traducătorul Tiberiu Neacșu este invitatul Serii de Poezie 4 (serile 2024), ce se va desfășura vineri, 9 februarie, începând cu ora 18.30, în Palo Santo Shop, Bar & Coffee Hub (municipiul Suceava, strada Bistriței 8, cartier Obcini). Evenimentul cultural este organizat de Casa de Poezie Light of ink și Palo Santo Shop, Bar & Coffee Hub, în parteneriat cu Editura Cartier din Chișinău. Moderatoarea acțiunii cultuale este poeta Alexia Plăcintă. La Seara de Poezie debutează și poetul Matei Grămescu.

 

 

Miercuri, 14 februarie

 

Spectacolul de teatru „De toți pereții (Totul se transformă)”, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava

 

Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava va avea loc miercuri, 14 februarie, de la ora 19:00, spectacolul de teatru „De toți pereții (Totul se transformă)”, în care vor evolua mari artiști ai scenei românești. Vor urca pe scenă și vor prezenta o comedie provocatoare, cu răsturnări de situații, actorii Maia Morgenstern, Carmen Tănase, Vlad Zamfirescu și Mircea Rusu. Bilete se pot achiziționa de pe https://proticket.ro/ (140 de lei un bilet) și de la Casa de Cultură a Sindicatelor, telefon: 0230 523 718.

  • Spectacolul „Albă ca Zăpada şi cei 7 pitici”, la Teatrul Municipal Suceava

 

Spectacolul „Albă ca Zăpada şi cei 7 pitici”, după Fraţii Grimm, este un spectacol realizat de Valentin Dobrescu, ce se va desfășura pe scena Teatrului Municipal Suceava, miercuri, 14 februarie, de la ora 11:00 și de la ora 17:00. Prețul unui bilet este 10 lei. Rezervări bilete: telefon 0759 048 677; bilete@teatrulmateivisniec.ro. Regia: Valentin Dobrescu; scenografia: Mihai Pastramagiu; ilustraţia muzicală: Oana Puşcaşu. Din distribuţia spectacolului fac parte actorii Teatrului ”Vasilache” Botoșani: Adelina Cojocariu, Anamaria Chelaru, Florin Iftode, Renata Voloşcu, Andrei Bordianu, Marius Rusu, Andrei Iurescu.

 

 

 

 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă... Perioada 8 – 14 februarie.
 Vizualizări articol: 643 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă... Perioada 8 – 14 februarie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei