Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 31 (8560)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Licitație finalizată

Contract de 21 de milioane de euro pentru transport public în zona metropolitană Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Transportul public în zona metropolitană Suceava va fi asigurat cu 50 de autobuze electrice care urmează a fi furnizate împreună cu 50 de stații de încărcare, în baza licitației recent finalizate prin PNRR.

”A fost finalizată licitația pentru achiziția a 50 de autobuze electrice pentru transport public metropolitan. Valoarea totală a contractelor este de 103.037.965,55 lei (20.826.689,8 euro)”, a anunțat primarul Sucevei, Ion Lungu.

Ambele loturi licitate au fost câștigate de firma SC BUS SA BMC & BUS SA București ofertant lider și SC JT GRUP OIL SA Constanța terț susținător.

Lotul 1 cuprinde 18 autobuze electrice de 12 metri, 8 stații de încărcare rapide și 18 stații de încărcare standard, în valoare de 43.380.000 lei fără TVA și Lotul nr. 2 cuprinde 32 microbuze electrice, cu lungime de 6 metri, respectiv 32 stații de încărcare standard, în valoare de 38.144.000 lei fără TVA.

”Dacă nu vor fi contestații, pe data de 14 februarie 2024 vom semna contractele”, a adăugat Ion Lungu, care a precizat că acesta ar fi cel mai mare contract semnat de municipalitate suceveană.

La licitație au participat trei mari companii - BMC Truck& Bus – Ilfov, Anadolu Automobil Rom și Karsan Automotive. Toate trei au mai avut contracte cu municipalitatea suceveană - BMC a furnizat primele 25 de autobuze electrice mari, marca ZTE.

Zona Urbană Funcţională, în care va fi asigurat transportul metropolitan, este compusă din municipiul Suceava, oraşul Salcea şi comunele Şcheia, Moara, Bosanci, Ipoteşti, Adâncata, Mitocu Dragomirnei şi Pătrăuţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Contract de 21 de milioane de euro pentru transport public în zona metropolitană Suceava.
 Vizualizări articol: 751 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Contract de 21 de milioane de euro pentru transport public în zona metropolitană Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei