Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 31 (8560)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Grecii cu VAR şi fără VAR

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poate nu am reuşit eu să văd, poate n-am deschis ce trebuia şi nici când trebuia, pentru a mă dumiri cum mă-sa poate fi în ofsaid un fotbalist aflat cu vreun metru bun mai spre centrul terenului decât adversarul lui, fundaşul din echipa cealaltă. Concret: e vorba, desigur, despre meciul FCSB - Farul şi despre poziţia de ofsaid fluieratădupă fix 7 minute de analiză a ceea ce se numeşte VAR. Între altele, nimeni nu a reuşit să-mi explice de ce în restul planetei, când se trag liniile alea pentru determinarea poziţiei corecte sau de ofsaid, liniile sunt două subţiri, una roşie şi una albastră, în timp ce la noi apare o singură bandă, lată, roşie şi nerelevantă. Ne-am scumpit oare la tărâţe, caîn zicalapopulară, şi am cumpărat un soft de prin paleolitic!? Ei bine, la meciul pomenit, deşi fundaşul era în spatele liniei de 16 metri, iar atacantul de la Farul clar în faţa ei, deci nu intrase în careu, VAR a decis că era poziţie de ofsaid. Nimeni n-a reuşit să explice până acum limpede şi pe înţelesul oricărui prost (ca mine!) de ce nasul, umărul sau o şuviţă de păr te plasează în joc sau în afară jocului, iar poziţia picioarelor nu! Dintotdeauna, până la inventarea sistemului ăstuia care se dovedeşte tot mai cretin de la o zi la alta, numai poziţia picioarelor conta, iar faptul că erai aplecat cumva sau erai în fandare chiar nu conta: aveai talpa în faţă sau în spatele tălpii adversarului luat în calcul. De fiecare dată, grecoteiul care conduce fără nici o logică arbitrajul din România a găsit explicaţii şi justificări ale aproape tuturor deciziilor tâmpite sau golăneşti luate de subordonaţii săi români, şi de aceea sunt tare curios cum o vaexplicaşi pe asta. Şi, desigur, dacă va trimite întreaga bandă implicată la Parchet sau la oftalmolog ori psihiatru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Grecii cu VAR şi fără VAR.
 Vizualizări articol: 616 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Grecii cu VAR şi fără VAR5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei