NewEnergy - Radauti - Suceava
NewEnergy - Radauti - Suceava
NewEnergy - Radauti - Suceava
 
joi, 2 nov 2023 - Anul XXVIII, nr. 258 (8482)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9767 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5898 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă... Perioada 2 – 8 noiembrie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Joi, 2 noiembrie

  • Vernisajul expoziției „Gânduri în zbor II”, la Galeria de artă „Ion Irimescu” Suceava

 

La Galeria de artă „Ion Irimescu” Suceava va avea loc joi, 2 noiembrie 2023, începând cu ora 16:00, vernisajul expoziției „Gânduri în zbor II”, expoziție de tapiserie, pictură și grafică realizată de artista Lucia Pușcașu. Cu prilejul acestui eveniment, va fi lansat și albumul „Gânduri în zbor II”, semnat de Lucia Pușcașu. Prezintă criticul de artă Iulian Bucur.

 

  • Trei autori suceveni își lansează noile cărți la Iași

Joi, 2 noiembrie, la ora 17, va avea loc un „desant" al grupului literar sucevean „Zidul de Hârtie" - la Iași. La librăria Junimea din Parcul Copou se vor lansa cărțile: „Orchestra PI" de Călin Dănilă, „Om Flip” de Dan Cristian Iordache și „Untergrund” de Florin Dan Prodan. Vor prezenta autorii și volumele proaspăt apărute la editura Junimea poeta Sorina Rîndașu și poetul și profesorul universitar ieșean Radu Andriescu. Muzicianul Daniel Spatar, tot din Suceava,  va fi invitatul special al serii și va susține un recital. Amfitrionul întâlnirii va fi poetul și criticul literar Șerban Axinte.

 

Vineri, 3 noiembrie

  • Întâlnire cu scriitorul Viorel Ilișoi și cărțile sale

 

La Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”, Sala de Artă „Elena Greculesi”, va avea loc vineri, 3 noiembrie 2023, de la ora 18:00, o întâlnire cu scriitorul Viorel Ilișoi și cărțile sale. Prezintă Tiberiu Avram, redactor-șef al cotidianului Monitorul de Suceava. Cei interesați vor avea posibilitatea, vineri, 3 noiembrie, la întâlnirea cu scriitorul Viorel Ilișoi, să-i cumpere cărțile și să primească autografe de la autor.

  • Vernisajul expoziției de fotografie „Rădăcini”, la Câmpulung Moldovenesc

La Mansarda Bibliotecii Municipale Câmpulung Moldovenesc va avea loc vineri, 3 noiembrie, de la ora 17:00, vernisajul expoziției de fotografie „Rădăcini”, realizată de campionul mondial și european la canotaj, câmpulungeanul Sergiu Bejan.

  • Vernisajul expoziției Taberei de pictură a Muzeului Național al Bucovinei, desfășurată la Mănăstirea Humorului, vineri, la Muzeul de Istorie

Expoziția Taberei de pictură a Muzeului Național al Bucovinei, desfășurată la Mănăstirea Humorului, va avea vernisajul vineri, 3 noiembrie 2023, la ora 13:00, în Foaierul Muzeului de Istorie, și reunește pe simeze lucrările artiștilor plastici profesioniști care au participat la Tabăra de pictură a Muzeului Național al Bucovinei, organizată în vara acestui an la Mănăstirea Humorului. Expoziția poate fi vizitată, în perioada 24 octombrie – 15 noiembrie 2023, între orele 10:00-18:00, de marți până duminică, la Muzeul de Istorie Suceava, în spațiile Foaier și Cafeteria. Puteți admira 43 de lucrări de pictură, colaje, pastel, care vor îmbogății patrimoniul Colecției de Artă cu valori ale artei contemporane.

 

Duminică, 5 noiembrie

  • Târg de adopții, la Shopping City Suceava

Târg de adopții, la Shopping City Suceava, duminică, între orele 10:00 – 18:00, Primul târg de adopție, la inițiativa Asociației Prodog Suceava.„Dacă te-ai gândit să adopți un cățel, dacă încă nu ai avut curajul să o faci, dacă te-ai gândit să faci o faptă bună atunci ne vedem duminică, începând cu ora 10:00, în parcarea Shopping City Suceava. Noi nu venim singuri. Aducem puiuți blănoși, sănătoși, voioși și gata de luat acasă. În plus, pentru a vă face experiența adopției și mai plăcută, prietenii noștri iubitori de animale vă oferă cafea și băuturi răcoritoare, plus multe alte surprize. Hai lângă noi să ne ajuți să le găsim case iubitoare acestor suflete”, anunță organizatorii.

 

Miercuri, 8 noiembrie

 

  • Vernisajul expoziției „Lumină și Transparență”, la Galeria de Artă Zamca

La Galeria de Artă Zamca va avea loc miercuri, 8 noiembrie 2023, la ora 16:30, vernisajul expoziției „Lumină și Transparență”, o minunată colecție de artă decorativă din sticlă, creată de talentatul artist Mihai Laurus.

 

 

 

 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă... Perioada 2 – 8 noiembrie.
 Vizualizări articol: 523 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă... Perioada 2 – 8 noiembrie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei