Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 nov 2023 - Anul XXVIII, nr. 258 (8482)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Antrenament

Modele de subiecte pentru evaluarea națională și bacalaureat 2024, publicate de Ministerul Educației

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevii care vor susține în acest an școlar examenele naționale, evaluare națională și bacalaureat, își pot verifica stadiul cunoștințelor prin intermediul unor teste de antrenament publicate de Ministerul Educației.

Viitorii absolvenți de liceu pot descărca modele noi de subiecte pentru 14 discipline, de pehttp://subiecte.edu.ro/2024/bacalaureat/index.html, secțiunea bacalaureat.

Cât privește viitorii absolvenți de clasa a VIII-a, Ministerul Educației a pregătit teste de antrenament pentru cele trei discipline (limba română, matematică, limba maternă), care pot fi descărcate de pe http://subiecte.edu.ro/2024/evaluarenationala/index.html.

Testele au fost realizate de Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, din subordinea Ministerului Educației.

„CNPEE - Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație a publicat modele de subiecte, însoțite de bareme de evaluare și de notare, pentru evaluarea națională pentru absolvenții clasei a VIII-a în anul școlar 2023-2024 și examenul național de bacalaureat 2024, astfel încât vă puteți pregăti cu încredere. Evaluarea națională: 11 modele de subiecte și bacalaureat: 32 de modele de subiecte. Cu aceste resurse la dispoziție, veți putea aborda examenele cu mai multă încredere. Succes în pregătire și în realizarea obiectivelor voastre! Menționăm că programele de examen nu au suferit modificări față de cele în vigoare pentru anul școlar 2022-2023, iar structura variantelor de subiecte este similară celei din anul școlar trecut”, a transmis Ministerul Educației.

Înscrierea pentru sesiunea de vară a bacalaureatului 2024 se face în perioada 3-7 iunie 2024. În perioada 17-27 iunie 2024 are loc evaluarea competențelor, iar probele scrise se desfășoară între 1 și 5 iulie. Afișarea primelor rezultate va avea loc pe 8 iulie.

Înscrierea candidaților la evaluarea națională se face automat de către secretariatele școlilor în perioada 11-14 iunie. Probele vor fi susținute pe 25 și 27 iunie. Primele rezultate s-ar afișa pe 3 iulie, iar cele finale, de după contestații, pe 9 iulie 2024.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Modele de subiecte pentru evaluarea națională și bacalaureat 2024, publicate de Ministerul Educației.
 Vizualizări articol: 623 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Modele de subiecte pentru evaluarea națională și bacalaureat 2024, publicate de Ministerul Educației0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei