Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 nov 2023 - Anul XXVIII, nr. 258 (8482)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   17 imagini |   ø fişiere video

4 suceveni, 3 băieți și o fată, câștigători ai concursului de culturism și fitness Semtex Grand Prix 6

Joi, 2 Noiembrie 2023 (21:28:38)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Concursul de culturism și fitness cu cele mai mari premii în bani din România, Semtex Grand Prix 6, de la Suceava, a avut printre câștigătorii categoriilor și patru suceveni, trei băieți și o fată.

Competiția a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, la Casa de Cultură Suceava, și a adunat zeci de participanți din toată țara, care au concurat la mai multe categorii.

Jurizarea nu a fost ușoară, însă a fost făcută de o comisie de profesioniști din cadrul Federației Române de Culturism și Fitness, comisie condusă de arbitrul internațional Daniel Arcan.

Sucevenii care s-au impus la categoriile lor sunt: Alexandru Breabăn, din Siret, care s-a impus la două categorii, Open Culturism Juniori, respectiv Culturism Seniori 80 kg, Radu Petenghea, din Capu Codrului, care a câștigat categoria Open Culturism Masters, Robert Cotos, din Falcău – Brodina, care a fost desemnat câștigătorul categoriei Culturism Seniori 70 kg, și nu în cele din urmă Roxana Rață, din Suceava, stabilită în Germania, cea pe care arbitrii au văzut-o câștigătoarea Open Bikini Fitness.

Alexandru Breabăn (jandarm), cel care a câștigat Semtex-ul la aceleași categorii și în 2021, a revenit după un de pauză totală și a ținut să-i mulțumească pentru forma în care a ajuns să se prezinte la Semtex Grand Prix 6 antrenorului său, Cristi Tcaciuc.

De altfel, Tcaciuc a fost și antrenorul celorlalți doi suceveni: Radu Petenghea (pompier) și Robert Cotos (antrenor de fitness), pe care i-a pregătit pentru această competiție.

 

·        Manager și antrenor la una dintre cele mai cunoscute săli de fitness din Munchen

Suceveanca Roxana Elena Rață are 26 de ani și de peste 7 ani locuiește în Germania, unde, povestește ea, a studiat la o facultate privată de sport și management. În prezent e manager și antrenoare la „Gold’s Gym”, o cunoscută sală de fitness din Munchen.

“Merg la sală de 15 ani, iar culturismul îl practic doar de doi ani. Deși locuiesc în Germania, Suceava pentru mine înseamnă totul, înseamnă acasă. Aici mă simt cel mai bine, lângă familia mea”, a declarat Roxana, care urmează să participe până la finele acestui an la încă două competiții în Germania.

 

Cristi Tcaciuc, organizatorul acestui important concurs de culturism și fitness, ajuns la a 6-a ediție, a declarat că ediția din acest an a fost cea mai reușită de până acum, “dar nu le fel de reușită ca următoarea”. Pentru ediția de anul viitor, Semtex Grand Prix 7, Cristi Tcaciuc a anunțat deja că va mări numărul de categorii și implicit și numărul și valoarea premiilor, care anul acesta “au fost în jur de 15.000 de dolari”.

„În 2024, anunț încă de pe acum, vom organiza Semtex în luna septembrie!”, a completat cel care a fost desemnat de Federația de Culturism și Fitness „cel mai bun antrenor al anului 2022”.

La Open, finala finalelor, acolo unde s-au întrecut cei mai buni dintre cei buni, câștigător a fost anunțat, după o luptă foarte strânsă, Robert Bucatariu, antrenor de culturism și fitness din Botoșani. Lui i-a revenit și Marele Premiu al concursului, în valoare de 2.000 de dolari SUA.

Robert a câștigat inițial categoria Seniori 90 kg, pentru care a mai primit 300 de dolari.

 

Locul I, la fiecare categorie din concurs


Juniori Open – Alexandru Breabăn, din Siret

Masters Open – Radu Petenghea, Capu Codrului

Seniori 70 kg – Robert Cotos, Brodina

Seniori 80 kg – Alexandru Breabăn, din Siret

Open Bikini - Roxana Rață, Suceava

Seniori 90 – Robert Bucatariu, Botoșani

Seniori 90+ – Răzvan Craia, Constanța

Classic Physique Open – Vasile Sava, Vaslui

Men’s Phisique Seniori – Bogdan Isachioaie, Tg. Neamț

Open – Robert Bucatariu, Botoșani

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 4 suceveni, 3 băieți și o fată, câștigători ai concursului de culturism și fitness Semtex Grand Prix 6.
 Vizualizări articol: 543 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 suceveni, 3 băieți și o fată, câștigători ai concursului de culturism și fitness Semtex Grand Prix 60.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei