Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 aug 2023 - Anul XXVIII, nr. 204 (8428)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   13 imagini |   ø fişiere video

Covor asfaltic

Drum pentru tonaj greu între Ipotești și drumul european 85

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un drum care va permite circulația autovehiculelor cu tonaj greu este acum în execuție. Este vorba de strada Petru Rareș, care va face legătura între Ipotești și drumul european 85. Lucrările au ajuns la faza de punere a pietrei concasate, care va fi compactată pentru a permite apoi turnarea stratului de asfalt. Drumul care se află în lucru are o lungime de circa doi kilometri, iar la final va avea și șanțuri pentru scurgerea apei. Valoarea totală a proiectului este de 3,6 milioane de lei, bani alocați din bugetul local. Dumitru Gulei, primarul comunei Ipotești, spune că utilitatea asfaltării acestui drum pentru vehicule de mare tonaj este dată prin faptul că volumul circulației unor astfel de mașini a crescut foarte mult în ultima perioadă.

Dar nu este singurul drum spre care administrația locală din Ipotești și-a îndreptat atenția. Un număr de patru drumuri, respectiv strada Dumbrăvii, din Tișăuți, străzile Lucian Costin și Crângului, din Lisaura, respectiv strada Ciprian Porumbescu, din Ipotești, sunt aproape finalizate. Lucrările care au dus la asfaltarea a peste 3 kilometri de drumuri s-au realizat prin Compania Națională de Investiții, iar costurile s-au ridicat la 4,25 de milioane de lei. ”În ciuda unor cârcotași de serviciu, eu spun că lucrările sunt realizate cu simț de răspundere. Sunt străzi care nu au fost niciodată asfaltate, iar prin finalizarea lor scade tot mai mult numărul străzilor care nu sunt modernizate. Vor urma și alte proiecte, inclusiv asfaltarea unor străzi, prin banii pe care i-am primit prin programul național Anghel Saligny. Eu spun că lucrurile merg în direcția corectă, iar faptul că tot mai mulți oameni aleg să își cumpere terenuri și proprietăți în comuna Ipotești nu face decât să îmi întărească această convingere”, a arătat primarul Dumitru Gulei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drum pentru tonaj greu între Ipotești și drumul european 85.
 Vizualizări articol: 2785 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Drum pentru tonaj greu între Ipotești și drumul european 855.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei