Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 aug 2023 - Anul XXVIII, nr. 204 (8428)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Promovare

Președintele CJ Suceava consideră că Vatra Dornei va deveni în câteva luni un adevărat „bibelou turistic”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a solicitat firmelor care lucrează la implementarea proiectelor de infrastructură din municipiului Vatra Dornei să suplimenteze numărul de muncitori pentru ca investițiile să fie finalizate cât mai repede. Gheorghe Flutur a spus că în cursul zilei de miercuri s-a aflat în Vatra Dornei pentru o discuție cu administrația locală despre șantierele din acest municipiu. „Am început cu șantierul de la Cazinoul Băilor, unde a fost prezent și șeful de lucrare, inginerul Muscă Ciprian, reprezentantul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, și am constatat că lucrările sunt aproape finalizate. Cam într-o lună de zile va fi finalizată întreaga lucrare. Acest obiectiv a fost salvat și consolidat prin grija Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților printr-un proiect european, iar Consiliul Județean Suceava și Primăria Vatra Dornei au fost alături pentru realizarea acestui obiectiv”, a spus Gheorghe Flutur. El a arătat că aici mai este nevoie de o finanțare suplimentară pentru amenajarea terenului din jurul cazinoului, până la limita cu parcul Veverița. Șeful administrației județene consideră că reabilitarea cazinoului este o lucrare de excepție, iar din discuțiile avute a reieșit faptul că în incita acestuia va fi amenajat un muzeu în care vor fi expuse elemente din istoria edificiului, dar și din istoria Bucovinei.

Gheorghe Flutur a mai adăugat că discuțiile cu primarul Ilie Boncheș și cu viceprimarul Marius Râpan, la care a participat și deputatul Angelica Fădor, s-au referit și la celelalte lucrări din Vatra Dornei, respectiv reabilitarea trotuarelor din zona cazinoului, podul de peste râul Dorna, pasajul pe sub calea ferată și toate celelalte investiții pentru modernizarea centrului orașului. „Am convenit pentru vineri o nouă întâlnire de lucru cu toate echipele care au proiecte în orașul Vatra Dornei, și mă refer la cele care reabilitează străzi, care lucrează la rețeaua de gaz metan și echipa de la cazino. Le voi solicita să concentreze mai mulți muncitori până la venirea frigului pentru a finaliza în cea mai mare parte lucrările începute. Vatra Dornei este într-adevăr un șantier ce creează pe moment un disconfort, dar sunt convins că peste câteva luni va fi un adevărat bibelou turistic, cu cazinoul strălucind ca o perlă, cu străzi asfaltate, cu trotuare moderne”, a spus Gheorghe Flutur. El a subliniat faptul că în ultimii ani, Vatra Dornei a cunoscut cea mai mare modernizare, cu investiții în rețele de apă și canal noi, în drumuri modernizate, în construcția a 30 de kilometri de rețea de gaze naturale, dar și în „perla stațiunii turistice”, cazinoul, care devine principala atracție a zonei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Președintele CJ Suceava consideră că Vatra Dornei va deveni în câteva luni un adevărat „bibelou turistic”.
 Vizualizări articol: 747 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Președintele CJ Suceava consideră că Vatra Dornei va deveni în câteva luni un adevărat „bibelou turistic”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei