Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 iul 2023 - Anul XXVIII, nr. 172 (8396)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6109 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Umanitate

Unul dintre sucevenii morți în accidentul de la Ilișești avea două fetițe. Mama îndoliată, ajutată cu grădiniță gratuită timp de un an

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi suceveni au murit, iar un al treilea este în stare critică în urma accidentului rutier de o violență extremă de joia trecută, de pe DN 17, după ieșirea din Ilișești, în zona de pădure.

Cel care se afla la volanul autoturismului care s-a zdrobit de o autobasculantă încărcată cu piatră, Ciprian Lăzărescu, în vârstă de 39 de ani, din Suceava, era tatăl a două fetițe, una de grădiniță și una cu vârsta de aproximativ 8 ani.

Mama celor două fetițe se află fără îndoială într-o situație grea, deși familia avea o situație bună.

”Printre mulțimea de prieteni și cunoștințe care au ajutat-o pe sora mea să treacă peste acest moment dificil, un gest extraordinar au făcut și cei de la grădinița din Burdujeni, care o vor găzdui pe nepoțica mea timp de un an fără nici un cost lunar. Familia noastră vă urează sănătate și vă mulțumește din suflet tuturor”, a transmis fratele mamei îndoliate.

Grădinița Wabi Sabi a anunțat că va oferi fetiței mici a familiei Lăzărescu un an de zile de grădiniță gratuită, inclusiv masa gratuită, unitatea fiind cu program prelungit.

 

Al treilea tânăr din mașină este în continuare în stare critică 

Unul dintre cele mai grave accidente din acest an din județul Suceava a avut loc în seara zilei de 20 iulie, în jurul orei 19.50.

Șoferul unui autoturism care circula pe direcția dinspre Suceava spre Gura Humorului, în care se aflau trei bărbați, a pierdut controlul într-o curbă ușoară, între Ilișești și Păltinoasa.

Mașina mică ar fi pătruns pe contrasens și a lovit frontal o basculantă încărcată cu piatră care circula regulamentar din sens opus, de la Păltinoasa spre Suceava. 

În urma impactului de o violență extremă, ambele vehicule s-au răsturnat în afara drumului, spre pădure.

Pompierii militari ajunși la fața locului au găsit scene de coșmar. Autoturismul era transformat într-un morman de fiare și se afla sub cabina vehiculului greu, care era și el avariat grav și răsturnat pe o parte.

Toți cei trei bărbați din mașină erau încarcerați și nu dădeau semne de viață. Doi dintre cei extrași nu mai aveau puls și aveau leziuni incompatibile cu viața. Cei doi au fost declarați decedați la fața locului.

La volanul autoturismul s-a aflat Ciprian Lăzărescu, în vârstă de 39 de ani, din municipiul Suceava. Al doilea decedat este un tânăr de doar 18 ani, Marian Bujor, tot din Suceava.

Singurul pentru care mai existau speranțe era Nicolae Irimia, în vârstă de 30 de ani, care era în stop cardio-respirator. Tânărul a fost resuscitat și transportat la Spitalul Județean Suceava în viață, dar în stare critică, în comă, în șoc hemoragic, cu traumatism cranio-cerebral grav și multiple fracturi.

Tânărul a ajuns direct în sala de operație, pe secția de Chirurgie ATI.

De la Spitalul Județean Suceava ni s-a comunicat că tânărul de 30 de ani este în viață, dar în continuare în stare critică.   

În ciuda șocului teribil și pentru el, șoferul autobasculantei, un bărbat de 52 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a suferit leziuni ușoare și nu a necesitat transportul la spital.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unul dintre sucevenii morți în accidentul de la Ilișești avea două fetițe. Mama îndoliată, ajutată cu grădiniță gratuită timp de un an.
 Vizualizări articol: 935 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unul dintre sucevenii morți în accidentul de la Ilișești avea două fetițe. Mama îndoliată, ajutată cu grădiniță gratuită timp de un an0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei