Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 iul 2023 - Anul XXVIII, nr. 172 (8396)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,596 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Lansare candidați

Profesorul universitar sucevean Veronica Grosu va candida la alegerile europarlamentare din partea AUR

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Profesorul universitar sucevean Veronica Grosu va candida anul viitor la alegerile europarlamentare din partea partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR). Lansarea oficială a candidaților AUR pentru alegerile parlamentare de anul viitor a avut loc la finalul săptămânii trecute, la Arenele Romane din București, în prezența liderului partidului, George Simion, și a câtorva mii de membri și susținători ai acestei formațiuni politice. AUR este primul partid din România care își prezintă în mod oficial cei 44 de candidați pentru europarlamentare, cu un an înainte de aceste alegeri. Numele celor care vor candida au fost anunțate în ordine alfabetică, ordinea pe listă urmând să fie stabilită anul viitor, în luna aprilie, în funcție de activitatea acestora în teritoriu.

Pe lista anunțată de AUR se află actuali parlamentari, printre care Claudiu Tîrziu sau Dan Tănasă, europarlamentarul Cristian Terheș, fosta atletă Monica Iagăr, dar și omul de televiziune Mugur Mihăiescu. Pe lista se află și un reprezentant al AUR Suceava. Este vorba despre Veronica Grosu, prof. univ. dr. la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava.

Veronica Grosu este absolventă a programului de licență Contabilitate și Informatică de Gestiune și a programului de master Globalizare Economică. Ea și-a continuat studiile printr-un program de doctorat în domeniul economie, specializarea contabilitate la Universitatea de Vest din Timișoara. De asemenea, Veronica Grosu a absolvit un program de pregătire postdoctorală în cadrul Academiei Române, iar teza de abilitare pentru conducere de doctorat a fost susținută la Academia de Studii Economice din București. „Experiența profesională a fost îmbogățită și printr-o serie de stagii și burse în străinătate, în Finlanda și Italia, iar activitatea de cercetare este orientată pe tematica sustenabilității financiare, pe analiza și raportarea financiară a firmei”, se mai arată în prezentarea făcută de AUR Veronicăi Grosu.

După lansarea candidaților, liderul AUR Suceava, deputatul Dorel Acatrinei, a precizat că acest partid mizează pe 12-14 locuri eligibile la alegerile europarlamentare de anul viitor. „Ordinea finală pe listă va fi stabilită în funcție de implicarea în teritoriu a fiecărui candidat. Este important faptul că AUR Suceava are un candidat pe această listă și sperăm la un loc eligibil pentru doamna Veronica Grosu. Dacă AUR Suceava va avea un europarlamentar va conta foarte mult pentru dezvoltarea județului”, a spus Dorel Acatrinei. El a subliniat faptul că fără doar și poate calitatea candidaților AUR pentru alegerile europarlamentare este net superioară celelalte formațiuni politice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Profesorul universitar sucevean Veronica Grosu va candida la alegerile europarlamentare din partea AUR.
 Vizualizări articol: 2106 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Profesorul universitar sucevean Veronica Grosu va candida la alegerile europarlamentare din partea AUR1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei