Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 iun 2023 - Anul XXVIII, nr. 137 (8361)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pe șosele

Deputatul Ioan Balan vrea să afle de la ministrul de Interne care sunt cauzele numeroaselor accidente rutiere din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Ioan Balan s-a adresat ministrului de Interne, Lucian Bode, de la care solicită informații legate de cauzele numărului mare de accidente rutiere din județul nostru.

”Grație intervențiilor legislative pe care dumneavoastră le-ați realizat, prin modificările și completările aduse Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, numărul accidentelor rutiere și numărul victimelor rezultate din accidente s-a redus în mod semnificativ la nivel național. În ciuda acestui aspect pozitiv, numărul de accidente rutiere înregistrate pe drumurile publice din județul Suceava continuă să fie, în continuare, deosebit de mare. În ciuda ameliorării infrastructurii de transport rutier și în pofida implicării ofițerilor Poliției Române în combaterea consumului de alcool la volan și a vitezei excesive, precum și pentru creșterea conformării voluntare la normele de circulație, aproape zilnic se înregistrează accidente rutiere pe drumurile din județ”, a arătat Ioan Balan.

În acest context, parlamentarul vrea să afle câte accidente rutiere s-au înregistrat pe raza județului Suceava în perioada 1 ianuarie 2022 – 1 iunie 2023. De asemenea, Ioan Balan vrea să știe câte victime, inclusiv decese, au rezultat din accidentele rutiere produse de la începutul anului 2022.

Ioan Balan l-a mai întrebat pe ministrul de Interne care sunt primele 5 cauze care au stat la baza producerii accidentelor rutiere din județul Suceava, potrivit Poliției Rutiere. ”Ce măsuri de prevenție a producerii accidentelor rutiere aveți în vedere să implementați în perioada următoare, chiar dacă structurile Poliției Române se confruntă cu un mare deficit de personal?”, l-a întrebat Ioan Balan pe ministrul de Interne.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Ioan Balan vrea să afle de la ministrul de Interne care sunt cauzele numeroaselor accidente rutiere din Suceava.
 Vizualizări articol: 569 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deputatul Ioan Balan vrea să afle de la ministrul de Interne care sunt cauzele numeroaselor accidente rutiere din Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei