Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 iun 2023 - Anul XXVIII, nr. 128 (8352)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Aglomerație

Ștrandul Sucevei, luat cu asalt de mii de suceveni, în primele zile de la deschidere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noul ștrand municipal, redeschis de Primăria Suceava după ample lucrări de modernizare, s-a dovedit a fi la mare căutare, chiar din primele zile.

Ștrandul Ițcani, refăcut după o investiție de trei milioane de euro, din fondurile proprii ale municipalității sucevene, a fost efectiv „asaltat” de mii de oameni, chiar din primele două zile de la inaugurare.

Zilele călduroase, faptul că nu s-a mers la școală (pentru elevi), iar pentru mulți oameni au fost zile libere, dar și gratuitatea accesului în zilele de 1 și 2 iunie, au făcut ca numărul solicitărilor să depășească cu mult capacitatea de primire a clienților.

Cea mai aglomerată zi a fost cea de vineri, 2 iunie, când, pe lângă gratuitatea accesului la ștrand, și transportul public din oraș a fost gratuit, fiind Vinerea Verde.

Practic, transport asigurat gratuit și intrare liberă la cel mai nou și poate chiar cel mai modern ștrand municipal din Moldova – rețeta sigură pentru atragerea unui număr mare de solicitări, și nu doar din municipiul reședință de județ.

Conform primarului Ion Lungu, totalul persoanelor înregistrate de sistemul de acces la Ștrand (cu turnicheți) a depășit 2.000 în cursul zilei de vineri, 2 iunie.

Noul Ștrand Ițcani are trei bazine de înot, dintre care unul pentru adulți, unul pentru copii și un bazin cu apă sărată. Toate bazinele au apă încălzită, la minimum 24 de grade Celsius, datorită celor aproape 80 de panouri solare montate în acest scop, la care, când este nevoie, se poate suplini necesarul și pe gaz metan.

Bazinele pentru adulți și copii sunt prevăzute cu tobogane, iar bazinul mare are și două trambuline.

Bazinele de înot au amenajate, lângă ele, locuri de plajă cu șezlonguri și umbrele, dar și un loc de joacă pentru copii, fiind o alternativă interesantă de petrecere a timpului atât vara, cât și toamna.

Intrarea la Ștrand se face la cele mai mici tarife de pe piață – 5 lei la copii, 10 lei elevi și studenți, 20 de lei adulți.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ștrandul Sucevei, luat cu asalt de mii de suceveni, în primele zile de la deschidere.
 Vizualizări articol: 1456 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ștrandul Sucevei, luat cu asalt de mii de suceveni, în primele zile de la deschidere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei