Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 91 (8315)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

„Made for Europe”

Cele mai bune proiecte europene implementate de școlile sucevene au fost premiate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Unități şcolare sucevene care au finalizat proiecte cu finanțare europeană au evidențiat rezultatele acestora în cadrul etapei județene a Concursului „Made for Europe”, competiție găzduită de Colegiul Național „Mihai Eminescu” Suceava.

Proiectele cu cele mai apreciate rezultate au fost recompensate cu Premiul I și vor reprezenta județul nostru la faza națională, de la Bistrița, de la finele acestei luni.

„Competiția se adresează unităților şcolare care au finalizat proiecte cu finanțare europeană în anul şcolar anterior şi a reunit cele mai bune produse finale rezultate ale proiectelor europene”, a punctat inspector școlar pentru proiecte educaționale, prof. Lidia Acostoaie.

 

Elevii de la etapa națională

Șase elevi s-au calificat la etapa națională.

Doi sunt de la Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu" Dumbrăveni: Teodora Gafițescu, clasa a VIII-a, pentru produsul final „Manual pentru alfabetizarea emoțională al profesorului”, rezultat în cadrul proiectului Erasmus+ „Only the sky is the limit for open hearts! Solidarity for equality”, coordonată de prof. Mihaela Apetrei; Nechifor Andreea Viviana, clasa a VII-a, pentru un produs final „e-book manual de ecologie pe înțelesul copiilor”, rezultat în cadrul proiectului Erasmus+ „Eco4CreActive”, coordonată de prof. Niculina Pintilii;

Raluca Moisii, din clasa a X-a, de la Liceul Tehnologic „Iorgu Vîrnav Liteanu” Liteni, s-a calificat cu produsul final „e-book”, realizat în cadrul proiectului Erasmus „A Journey into Creative Writing”, coordonat de prof. Cerasela Marleneanu.

La etapa națională va mai participa Eduard Bogdan Ifrim, clasa a VII-a, de la Şcoala Gimnazială ,,George Voevidca" Câmpulung Moldovenesc, pentru produs final „Auto-Bot”, realizat în cadrul proiectului „We do STEM together”, coordonat de prof. Lăcrămioara Băcanu.

Lotul sucevean este completat de: Popovici Mihai, clasa a X-a, de la Liceul cu Program Sportiv Suceava, cu produsul final „film”, realizat în cadrul proiectului „European Fellowship for Digital citizenship”, coordonat de prof. Aniela Vasiliu; Tcaci Dimitria Emilia, clasa a X-a, de la Colegiul Tehnic „Lațcu Vodă” Siret, pentru produsul final „e-book”, realizat în cadrul proiectului e-Twinning ”Drama an alchemist or chemist”, coordonată de prof. Dumitraș Cristina-Amalia.

„Concursul Made for Europe are ca scop valorizarea experiențelor pozitive acumulate de școli în derularea proiectelor finanţate prin programele europene din domeniul educației și formării profesionale, stimulând creativitatea inovația, spiritul de competiție”, a mai subliniat insp. Lidia Acostoaie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cele mai bune proiecte europene implementate de școlile sucevene au fost premiate.
 Vizualizări articol: 697 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cele mai bune proiecte europene implementate de școlile sucevene au fost premiate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei