Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 91 (8315)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5772 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În linie dreaptă

Firma Autotehnorom face ultimele pregătiri pentru a intra pe loturile Axialului Suceava-Iași

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Firma suceveană Autotehnorom, liderul consorțiului care a câștigat din nou licitația privind modernizarea capitală a celor două loturi de drumuri județene din Suceava din cadrul Axei Rutiere Suceava – Iași, se apropie cu pași repezi de finalizarea modernizării DN 29D Botoșani – Ștefănești.

Conform documentelor oficiale, firma suceveană este în grafic cu lucrarea, nu înregistrează întârzieri și a primit a patra certificare pozitivă pentru lucrarea din Botoșani.

Managerul Autotehnorom, omul de afaceri sucevean Ioan Vasile Rîpan, a ținut să transmită mulțumiri echipei care lucrează și supervizoarei Dorina Tiron pentru implicare, determinare și profesionalismul de care toată lumea a dat dovadă.

Practic, de acum încolo toată atenția firmelor din consorțiul Autotehnorom se îndreaptă spre lucrarea care va începe la Suceava.

Reamintim că Autotehnorom a câștigat licitația privind reluarea lucrărilor de pe loturile Suceava – Dolhasca, respectiv lotul Suceava – Liteni (Moara) – Todirești – Dărmănești.

Pe 24 aprilie urmează a fi semnat contractul privind reluarea lucrărilor, următoarele etape fiind ordinul de începere și predarea amplasamentului.

”Partea de lucrare pe care o mai avem la Botoșani nu va afecta în vreun fel lucrarea pe care o începem la Suceava. Tragem tare, cu toate eforturile, pentru a începe să lucrăm pe loturile din Suceava imediat ce se va semna ordinul de începere și ne va fi predat amplasamentul” , a declarat Ioan Vasile Rîpan.

El a subliniat că organizările de șantier de la Liteni și Dărmănești sunt pregătite, cu stații de asfalt, stație de betoane, agregate și restul materialelor în padocuri.  

Așadar, sunt toate premisele ca de luna viitoare să vedem și mișcări efective pe șantier.

Pe lotul 1 Suceava-Udești-Liteni-Dolhasca (drumul județean 208A, pe care situația este cea mai critică) stadiul de realizare al lucrării este de 42%, în timp ce pe Lotul 2 Suceava  - Liteni, Stroiești, Costâna, Dărmănești E85 stadiul de realizare anterior sistării contractului este de 25%.

Este așadar destul de muncă, șantierul de pe cele două loturi însumând 75 de kilometri de drum județean, însă managerul Autotehnorom dă asigurări că există suficientă forță de muncă pentru ca lucrarea să fie finalizată în termenul de 15 luni de zile de la semnarea contractului. 

Așadar, zecile de mii de suceveni care așteaptă această lucrare au motive reale să creadă că în vara anului viitor vor circula pe porțiuni de drum județean de foarte bună calitate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Firma Autotehnorom face ultimele pregătiri pentru a intra pe loturile Axialului Suceava-Iași.
 Vizualizări articol: 1356 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Firma Autotehnorom face ultimele pregătiri pentru a intra pe loturile Axialului Suceava-Iași3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei