Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 91 (8315)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Cum a ajuns Guardiola să joace pe contraatac

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Rezultate scontate și în ziua de miercuri, care a încheiat sferturile Ligii Campionilor. Bayern Muenchen, biciuită de pe margine de un Tuchel un pic prea isteric pentru ceea ce ar presupune funcția sa, a intrat bine în meci, a luat frâiele, dar nu știu dacă nu cumva echipa lui Guardiola a permis asta... Două meciuri la rând, primul pe teren propriu, City a cedat posesia, așa ceva părea de neimaginat nu cu mult timp în urmă! Dacă vă amintiți, prin toamnă se vehicula ideea că Haaland nu prea e mulțumit de stilul de joc al noii sale echipe, astfel că deja s-ar fi gândit să schimbe aerul. Și, drept să spun, l-am urmărit și eu cum se tot demarca încolo și încoace, în timp ce coechipierii lui plimbau mingea în obișnuitul stil Pep. Dar iată că, fără a fi neapărat bătător la ochi, ceva s-a schimbat. Așa a ajuns Haaland să marcheze pe contraatac în Bavaria, ceva ce i se potrivește totuși atât de bine. Desigur, Upamecano a fost calul troian în această dublă, evoluția sa fiind jenantă, nici Dawa n-ar fi fost capabil de asemenea prostii. În afară de căzutul în fund la acțiunea lui Haaland, a mai provocat și un penalty după ce se poziționase corect la blocarea unui șut, cu mâinile la spate, dar numai la poză a stat așa, când a pornit mingea desfăcuse deja aripile. De gafa asta l-a iertat tocmai norvegianul, care a tras peste de la unșpe pași (al treilea penalty ratat în returul sferturilor, probabil un record!). Iar Upamecano avea oricum tinichea de coadă de acum o săptămână, de la golul doi. Și iar îmi aduc aminte de PSG, cum de starurile alea n-au reușit să-l expună pe acest Upamecano?!

Inter și Benfica au iscat un 3-3 neașteptat, care mă gândesc că a stricat destule bilete la pariuri. Chiar dacă italienii s-au văzut egalați la ultima fază, asta nu schimbă impresia generală, aceea că au fost echipa mai bună și au meritat calificarea. Eu încă nu am reușit să mă obișnuiesc cu ideea că Milan și Inter, două dintre echipele șchioape din Serie A, ambele în afara locurilor de Liga Campionilor, își vor disputa o semifinală taman în competiția-regină, iar una din ele va urma să joace cu ”urecheata” pe masă!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cum a ajuns Guardiola să joace pe contraatac.
 Vizualizări articol: 723 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Cum a ajuns Guardiola să joace pe contraatac5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei