Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 89 (8313)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Programați-vă online la un consult gratuit la EXPERTOPTIC!

Într-o lume în continuă schimbare și dezvoltare, îngrijirea ochilor și a vederii reprezintă priorități pentru toată lumea. Așadar, EXPERTOPTIC, lanț de magazine de optică medicală, vă invită să vă verificați vederea. Este provocarea de a descoperi dacă aveți nevoie de ochelari de vedere sau sunt modificări ale valorilor dioptriilor.

Această inițiativă vine în sprijinul celor care doresc să beneficieze de servicii de calitate în domeniul opticii medicale, fără a mai fi nevoiți să petreacă timp prețios în sălile de așteptare sau să se confrunte cu dificultăți în programarea la un consult. Cu un simplu click pe site-ul oficial EXPERTOPTIC doritorii pot obține o programare rapidă.

 

EXPERTOPTIC, prezent cu 6 magazine fizice în țară

Printre serviciile EXPERTOPTIC se numără consultul optometric. Poate fi realizat gratuit, în oricare din locațiile din țară. Sunt 6 la număr: magazin deoptica medicala Falticeni, unul în Rădăuți, o altă locație o veți găsi în Fălticeni, Roman și alte două la Botoșani. Cu ajutorul unor echipamentelor moderne cu care fiecare magazin este dotat, consultul este simplu, rapid și precis.

De asemenea, din aceleași locații veți putea comanda și produsele necesare, conforme cu necesitățile fiecăruia. Ochelari de vedere, de soare, rame de ochelari, rame, lentile de contact sau soluții pentru acestea sunt disponibile aici. Iar dacă se întâmplă să vă stricați ochelarii, însă nu e încă cazul să îi schimbați, puteți solicita și mici reparații în locațiile EXPERTOPTIC. Poate fi vorba de șuruburi înlocuite, permite, brațe. Detalii veți găsi în magazine sau în pagina online.

 

Sunteți pe mâini bune! Veți avea parte și de consiliere profesională

V-ați gândit vreodată că jena sau disconfortul în ceea ce privește ochelarii de vedere se pot asocia cu o alegere neinspirată? Este firesc să fiți minuțioși și pretențioși când vine vorba de alegerea ochelarilor de vedere. Aceștia vor deveni parte din rutina dumneavoastră de zi cu zi, vă sunt indispensabili, așadar este deopotrivă o alegere estetică și practică.

 

La EXPERTOPTIC sunteți pe mâini bune! Una dintre caracteristicile definitorii ale acestui lanț de magazine de optică medicală o reprezintă atenția acordată relației cu pacienții și nevoilor acestora. Veți găsi aici soluții practice și adaptate. Asta înseamnă consiliere completă și profesională: veți fi îndrumați să probați diverse tipuri de rame, să observați diferențele de look în funcție de formă și culoare. Se va ține cont de tonul pielii, de culoarea părului, de puntea nazală și distanța între ochi, de culoarea acestora desigur. Nu este vorba doar despre o simplă alegere! Cât despre branduri, EXPERTOPTIC colaborează cu diverși furnizori și adună în vitrinele magazinelor sale nume de renume: Vogue, Dolce&Gabbana, Ana Hickmann sau Guess printre alții.

Dacă sunteți convinși să faceți o schimbare, ochelarii de vedere potriviți îi veți găsi la EXPERTOPTIC. Descoperiți locația mai aproape de dumneavoastră și programați-vă. Puteți face asta telefonic sau online, este gratuit. Detalii sunt și în pagina oficială.

Viața este prea frumoasă să o trăim cu jumătăți de măsură și să vedem în ceață! Programați-vă curând la un consult optometric gratuit!

 

Contact:

Suceava (0740 952 952)

Botoșani 1 - Calea Națională (0744 754 754)

Botoșani 2 - Carrefour (0755 538 538)

Rădăuți (0747 750 750)

Fălticeni (0751 341 341)

Roman (0755 589 589)

 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Programați-vă online la un consult gratuit la EXPERTOPTIC!.
 Vizualizări articol: 828 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Programați-vă online la un consult gratuit la EXPERTOPTIC!5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei