Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 72 (8296)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegeri

Marian Andronache a fost reconfirmat în funcția de vicepreședinte la nivel național al PMP

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Organizației Județene Suceava a PMP a fost reconfirmat în funcția de vicepreședinte la nivel național al acestui partid. Membrii PMP din întreaga țară și-au ales conducerea în cadrul Congresului extraordinar al partidului care a avut loc la finalul săptămânii trecute la Palatul Parlamentului din București. „A fost un eveniment frumos și efervescent prin energie, determinare și unitate, în care membrii PMP și-au ales structura de conducere pentru următorii patru ani și au stabilit strategia politică pentru anul electoral care urmează”, a spus Marian Andronache. El a spus că este onorat de realegerea în funcția de vicepreședinte coordonator al filialelor PMP din regiunea de Nord-Est. Andronache a precizat că are încredere în strategia stabilită de PMP, printr-un proiect de necesar pentru România, de a construi o dreaptă unită, o forță capabilă să reconstruiască România și să reclădească încrederea tuturor românilor. „Au transmis același mesaj de solidaritate pe eșichierul de dreapta al politicii românești și reprezentanți din conducerea națională a altor partide care doresc să ni se alăture în acest demers: Forța Dreptei, USR, PNȚ-Maniu-Mihalache și Partidul Ialomiţenilor, prezenți alături de președintele reales al PMP, Eugen Tomac, la Congresul Extraordinar al partidului”, a arătat vicepreședintele PMP. El a mai adăugat că anul 2024, marcat de organizarea a patru rânduri de alegeri, va fi anul în care o alianță de dreapta va fi alternativa corectă la un PNL de stânga și un PSD al pensiilor speciale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marian Andronache a fost reconfirmat în funcția de vicepreședinte la nivel național al PMP.
 Vizualizări articol: 614 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Marian Andronache a fost reconfirmat în funcția de vicepreședinte la nivel național al PMP3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei