Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 72 (8296)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ghiță Ignat, de la sportiv și infractor, la beneficiar al minunilor lui Dumnezeu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ghiță Ignat, supranumit și „Ursul Carpatin”, un om cu o poveste de viață fabuloasă, este invitatul din această săptămână al podcastului „Interviurile Monitorul”. Multiplu campion național la lupte greco-romane, neînvins timp de 8 ani, Ghiță Ignat a început să lupte în MMA, obținând victorii de răsunet în SUA și în țară. Cariera sportivă s-a întrepătruns, însă, cu o activitate infracțională, e drept, de scurtă durată și punctuală. A fost condamnat la 4 ani de închisoare în România, dar în penitenciar l-a descoperit pe Dumnezeu, după ce a citit Biblia. Din acel moment, viața lui s-a schimbat complet. După ce și-a ispășit pedeapsa în România, a fost reținut chiar când ieșea pe poarta penitenciarului și dus în Anglia, unde era acuzat de șantaj și sechestrare de persoane. „Mi-a vorbit Dumnezeu”, și-a amintit Ghiță Ignat, care a urmat îndrumarea divină, total aberantă pentru avocați și cunoscuți. Dar, ascultând sfatul venit din ceruri, a ajuns să facă doar 10 luni de închisoare în loc de aproape 18 ani.

„Mulți consideră pușcăria un blestem, eu consider că a fost o binecuvântare”, ne-a spus „Ursul Carpatin”, care, de la întoarcerea în libertate, și-a dedicat viața ajutorării celor sărmani.

Din interviul pe care îl puteți viziona integral pe site-ul „Monitorului de Suceava”, dar și pe canalul de YouTube al ziarului nostru, aflați cum Ghiță Ignat ajută oamenii străzii din Suceava, cum pregătește înființarea unui after school pentru copii romi, cum ajută și astăzi copiii orfani din Ucraina, dar și sinistrații din Turcia. Toate acestea, în ciuda problemelor care apar, deoarece, așa cum ne-a mărturisit, „din cauza trecutului meu, întotdeauna vor fi oameni care vor arăta cu degetul”.

 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ghiță Ignat, de la sportiv și infractor, la beneficiar al minunilor lui Dumnezeu.
 Vizualizări articol: 1911 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 5 voturi
Ghiță Ignat, de la sportiv și infractor, la beneficiar al minunilor lui Dumnezeu3.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei