Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 65 (8289)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Curse aeriene

Aeroportul Suceava a anunțat orarul de vară, cu 12 zboruri externe și două în România

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” a anunțat orarul zborurilor de vară, valabil în perioada 26 martie – 28 octombrie 2023. Pentru viitorul sezon, pasagerii vor avea la dispoziție de pe aeroportul Suceava nu mai puțin de 12 zboruri externe și două curse aeriene în România, care vor fi operate de trei companii, Wizz Air pentru zborurile internaționale, Tarom și Air Connect pentru cele interne. Destinația externă cu cele mai multe zboruri pe săptămână rămâne în continuare capitala Angliei, cu 10 curse aeriene. Zborurile din Suceava către Londra și retur vor decola de la Suceava în fiecare zi a săptămânii. Pentru zilele de luni, miercuri și vineri sunt programate câte două zboruri către Londra. În Italia, destinația cu cele mai multe zboruri pe săptămână este Milano Bergamo. Pentru Milano sunt programate zboruri în zilele de luni, marți, joi, vineri, sâmbătă și duminică. Pentru perioada 29 martie – 19 aprilie va fi introdus un zbor suplimentar către Milano în ziua de miercuri. Către capitala Italiei, Roma, vor fi operate zboruri din Suceava către aeroportul Fiumicino, în zilele de luni, joi, vineri și duminică. Pe lângă acestea, în perioada 4 – 18 aprilie va mai fi introdus un zbor spre Roma în ziua de marți, iar între 5 și 19 aprilie, în ziua de miercuri. Tot către Italia, Wizz Air va mai avea zboruri către Veneția – Treviso, în zilele de luni și joi și Bologna – miercuri și duminică. Wizz air va continua să opereze zboruri și către Germania, la Dortmund, în zilele de marți, joi și sâmbătă și la Memmingen, în zilele de marți, vineri și sâmbătă.

Deși în urmă cu puțin timp a anunțat că multe curse aeriene către capitala Israelului, Tel Aviv, vor fi reprogramate, Wizz Air a inclus și în orarul de vară această destinație cu zboruri de pe Aeroportul Suceava. Astfel, cursele aeriene din Suceava spre Tel Aviv vor fi operate în zilele de marți (începând de pe 6 iunie) și sâmbătă, din 10 iunie. Alte capitale în care se va putea ajunge cu avionul de la Suceava sunt Paris (Franța), în zilele de joi și duminică și Bruxelles (Belgia) – luni și vineri, dar și sâmbătă însă doar pentru perioada 1 – 22 aprilie. Alte destinații externe incluse în orarul de vară al Wizz Air de pe Aeroportul Suceava sunt Eindhoven (Olanda), în zilele de marți și sâmbătă și Larnaca (Cipru), în zilele de miercuri și duminică.

Pentru cursele aeriene interne, în perioada 26 martie – 28 octombrie pe Aeroportul Suceava vor opera două companii aeriene, Tarom și Air Connect, cu zboruri către București, la care se va adăuga și Constanța. Astfel, Tarom va avea curse aeriene zilnice către București, cu două zboruri în zilele de miercuri, joi, vineri și duminică. Compania Air Connect va opera zboruri către capitala României în zilele de luni (două curse), miercuri, joi și vineri. Tot Air Connect va avea zboruri și către Constanța, începând cu data de 22 iunie.

Orarul de zbor al curselor aeriene programate pentru perioada de vară este disponibil pe site-ul Aeroportului „Ștefan cel Mare ”Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aeroportul Suceava a anunțat orarul de vară, cu 12 zboruri externe și două în România.
 Vizualizări articol: 2336 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Aeroportul Suceava a anunțat orarul de vară, cu 12 zboruri externe și două în România5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei